čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Víkend na Sovinci se odehraje ve znamení šermířských pověstí a ukázek dravých ptáků

PR článek

Past na medvěda - tak se jmenuje víkendová akce, která se koná na hradu Sovinec 30. září a 1. října. Stěžejním tématem posledního víkendu v září budou ukázky dravých ptáků. Uvidíte výcvik a přílet dravců, který bude doplněn šermířskými povídky.

Návštěvníky namátkou čeká šermířská veselohra Igor to zařídí, rytířská pověst Poklad, kejklířská show a mnoho dalšího. O kejklířskou show se postará vyhlášený kejklíř a fakír Zdeněk Vlček. Dále budete moci zahlédnout akrobatickou a žonglérskou společnost Colektive Vagabundus, kteří budou žonglovat na chůdách. 

Sokolnický spolek Dědictví přiveze na Sovinec výra velkého, kalouse ušatého, puštíka, rarohy, krkavce nebo například poštolky. Součástí akce budou i pohádky pro nejmenší. Od 9:30 do 17:00 budou probíhat každých 30 minut prohlídky hradu. Podrobný program naleznete na webových stránkách.

Připravili jsme si pro vás soutěž o šest vstupenek na víkendovou akci Past na medvěda. Stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít trochu štěstí při losování. Soutěž uzavřeme ve čtvrtek 28. září v 12:00. 

V kolik hodin začíná na Sovinci pohádka pro nejmenší Koblížek na cestách?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.