pátek 26. dubna 2024 Oto

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Výstaviště Flora se otřese v základech při tanečním festivalu BURN. Hlavní hvězdou bude SIKDOPE

PR článek

Čtvrtek 16. listopadu bude v Olomouci svátkem pro všechny milovníky EDM a DRUM & BASS taneční hudby. Na Výstavišti Flora se totiž bude konat velký taneční festival BURN, a už teď je jasné, že se na něm objeví velká jména ze světa taneční hudby.

Hlavní hvězdou večera, který by měl nejvíce rozproudit narvaný pavilon A Výstaviště Flora, je polský producent žijící v USA jménem SIKDOPE. Jeho momentálně nejúspěšnější track Snakes atakuje rekody v poslechovosti napříč kontinenty, avšak fanoušci tohoto talentovaného DJe a producenta poznají pecky jako I'm back, Old School či Unicorn Zombie Apocalypse, které supportují taková jména jako Tiesto, DVBBS, Steve Aoki, David Guetta, Carnage a spousta dalších. Jeho originální sety obsahují prvky trapu, bass housu až hardstylu doplňenou o neskutečnou energii.

SIKDOPE však nebude jediným lákadlem na čtvrtečním festivalu BURN. Neméně známý je i SKYTECH, rodáka z Poznaně, který aktuálně tvoří tracky s producenty z celého světa. Obrovský support se mu dostává od producenta R3haba se kterým má nespočet kolaborací. Opomenout však nesmíme ani společné tracky s Bassjackers či Headhunterz.

Dalším hostem na DRUM AND BASS stage je jeden z nejoblíbenějších DJs u nás, vždy usměvavý Adam Rapák aka DJ Schooler. Adam se k hraní dostal díky svému bratrovi v roce 2004 a během let se propracoval mezi českou DJskou elitu. Reprezentuje moravskou crew BreakArt, je součástí Let It Roll Bookingu a několikrát se umístil na předních příčkách v anketě Czech Drum & Bass Awards. V současné době působí za mixem velice přirozeně a sebevědomě - v jeho setech se kloubí skvělá technická zdatnost s vytříbenou selekcí a tím pádem přináší energickou show s promyšlenými, ale i nečekanými změnami nálad a subžánrů.

Jeden z hlavních účinkujících na DnB Stagei jeOndřej Vrba aka N:FORCE!! Ondra je český neurofunkový DJ a promotér. Zakladatel projektu Neurofunk Will Never Die, člen Let It Roll bookingu, LIR crew, Break Art crew a první z řady Imagination DJs vám během svých setů naservíruje jedinečnou neurofunkovou nálož ze tří decků. Díky jeho lásce ke zlomeným beatům a jeho pracovnímu nasazení se v posledních letech podílel na akcích, jako Let It Roll Winter, Let It Roll Open Air, X-Massacre, Hospitality, Ram Night, Let It Roll On Tour a na mnoho dalších. V jeho setech můžete slyšet prolínání nového neurofunkového soundu s klasickým techstepem. V současné době ho můžete slyšet na akcích po celé České republice a když zrovna nehraje, tak maká sám na sobě a připravovaných akcích.

Večer bude našplapaný i dalšími skvělými DJs. Součástí festivalu bude také Burn Energy Laser & Light show, fire show, gogo tanečnice a show board Coca Cola. Kompletní program na dvou stage naleznete zde:

BURN EDM MAIN STAGE

SIKDOPE
SKYTECH ( PL )
Richard Reynolds (Retro Music Hall)
MATAMAR - (Retro Music Hall)
Flashwell - (Party Club Varna)
Armut - (Party Club Varna)

DRUM & BASS STAGE

N:FORCE (Let It Roll, NFWND)
DJ Schooler (Let It Roll, BreakArt)
Double You (Storm Club, Bassbeat)
Far Horizon (Storm Club)
Loudbeat
DIRTY BOY (Beatz.cz)
+ Special Guest: Kobylka Drums 

Start festivalu BURN je ve 21:00, vstupenky jsou ještě stále v prodeji. První vlna, v které byly ty nejlevnější, je již vyprodaná, stále ale můžete pořídit vstup za super cenu 250 korun v předprodeji. Na místě pak lupen koupíte za 350 korun, a nezapomeňte, že vstup je od patnácti let. Více informací můžete sledovat na oficiální facebookové události nebo na facebookových stránkách festivalu BURN. 

 

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.