sobota 20. dubna 2024 Marcela

Zvučných jmen i představení uvedeme hodně, říká manažerka Divadla na Šantovce

Divadlo na Šantovce na novou sezónu přichystalo spoustu novinek i velkých hereckých hvězd. Jaké přesně a co bude stát za zhlédnutí nám řekla Petra Němečková, manažerka Divadla na Šantovce.

Paní Němečková, co za novinky si divadlo připravilo na nadcházející sezónu?

Největší žádanou a očekávanou novinkou je letos divácké předplatné. Předplatné jsme rozdělili do tří skupin, aby měl každý divák možnost vybrat si pro sebe tu nejvhodnější variantu. Díky předplatnému divák ušetří nemalý peníz na vstupném, získá stálé místo v hledišti dle svého výběru, slevy a výhody u dalších partnerů a třeba také šatnu a přípitek před každým představením zdarma.

Na jaká představení a zvučná jména herců se mohou diváci těšit?

Zvučných jmen i skvělých představení v nové sezóně uvedeme opravdu hodně. Např. Ypsilonka představí svou totální improvizaci Pánská Šatna v hlavních rolích s Martinem Dejdarem a Jiřím Lábusem, diváci mohou zajít také na francouzskou komedii Herci jsou unaveni s Naďou Konvalinkovou, Martinem Zahálkou a Svatoplukem Skopalem, máme také novinku v podobě pravidelného Listování se skvělým Lukášem Hejlíkem. Nesmím samozřejmě opomenout Simonu Stašovou v inscenaci Drobečky z perníku a Evu Holubovou s Oldřichem Víznerem v tragikomedické hře Rande s duchem. Slavných herců ale letos přijede opravdu spousta a nerada bych někoho opomněla- doporučuji se tedy podívat na naše webové stránky, kde je celý program k nahlédnutí.

Která z představení si sama nenecháte ujít?

Bezpochyby to bude Pan Halpern a pan Johnson v podání herců Divadla Unglet – Františka Němce a Petra Kostky. Na tuto tragikomedii už se velmi těším, ať už kvůli úžasnému zpracování, hereckým výkonům i zdařilému obsahu. Doporučuji opravdu všem, co se chtějí dozvědět něco o životě.

Plánujete opět i nějaké akce pro děti?   

Ano, pro děti jsme přichystali pestrý program. Jak už divadelní pohádky - např. O Pračlovíčkovi či O Mašinkách, tak také autorské čtení pohádkových knížek nebo dětské kreativní dílničky. Snažíme se o to, aby děti získali vztah k divadlu a kultuře jako takové a objevili příjemnou alternativu k televizi, kinu a počítačům.
Posted on Aug 28, updated 4 days later – Edit or Delete

 

Autor: L.Behingerová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.