čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Morgan's Restaurant se otřese pod náporem speciální vánoční edice Dance Sensation

Že jste propásli zářijovou Dance Sensation s Captainem Jackem a populární dívčí skupinou Holki? Nebo jste tam naopak byli a akce se vám líbila tolik, že chcete pokračování? My ho pro vás máme! A to ve speciální vánoční edici, která proběhne už tuto sobotu 2. prosince v Morgan´s Restaurantu v Olomouci.

“Nákupy dárků, předvánoční úklid, pečení cukroví… Jak si od toho všeho lépe odpočinout než na skvělé párty? Vánoční atmosféru si tu můžete užít tak trochu jinak a zároveň u toho i upustit páru a všechen shon hodit za hlavu. Tak neváhejte a dorazte za námi do Morgan´s Restaurantu v Olomouci, kde o zábavu rozhodně nebude nouze,” láká jeden z vystupujících DJs Marek Berger z Radia Haná.

A na co všechno se na pokračování té nejlepší 90s párty na Hané můžete těšit? Hlavní hvězdou vánoční taneční akce je moderátor Evropy 2 DJ Pavel Cejnar a vaše vzpomínky na 90. léta oživí tím nejlepším hudebním výběrem kromě DJ Marka Bergera i DJ Henry rezident Morgan´s a další.

Vstupenky za lákavých 170 Kč kupujte na www.smsticket.cz, kde můžete využít také jedinečnou možnost být na této akci za 370 Kč VIP (v ceně welcome drink, raut, setkání s hosty a další). Vstupenky jsou k sehnání i přímo v Morgan´s Restaurantu na Mlýnské ulici.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.