sobota 4. května 2024 Květoslav

Tuto sobotu roztančí olomoucký Sklub britský projekt Koven. v rytmech elektra

Akce The Ladies‘ Edition programu Hoofbeats pozvala do Olomouce talentované ženy. Největší hvězdou za mixpultem bude britský projekt Koven., respektive jeho ženská polovička. Předvedou se také Češky z Prahy nebo Frýdku-Místku.

V olomuckém Sklubu budou v sobotu hrát pouze ženy. V rámci akce The Ladies‘ Edition, jak už její název napovídá, se za mixem vystřídají talentované hudebnice jak z Česka, tak ze zahraničí. Největším lákadlem je Katie Boyle z britského projektu Koven. (psáno s tečkou na konci).

Koven. tvoří také Max Rowat, zakladatel projektu, který ale tentokrát zůstává doma. Založil jej v roce 2011, kdy vyšlo první EP s názvem Wake You Up. O dva roky později se k němu připojila Katie a od té doby na hudebním poli zaznamenali velký úspěch. Kromě originální tvorby se zaměřují také na remixy pro další projekty na hudební scéně. To například u tracku Flex od Borgerea nebo skladby Levitate od Hadouken!, která má na kanálu youtube přes dva miliony zhlédnutí.

Samotná Katie Boyle působila dříve pod uměleckým jménem Katie’s Ambition a zaslechnout ji můžete třeba na tracku Fade od liquid masterminds Hybrid Minds nebo Close Your Eyes od Dexcella. Společně s Maxem Rowatem pak vydali další dvě alba. Sometimes We Are v roce 2015, za které dokonce získali ocenění za nejlepší EP roku od Bass Music Awards. Loni vydali další desku s názvem Come To Light.

Kromě této britské hudebnice se návštěvníci dočkají také Kyrist, umělkyně z Bristolu. Z českých zástupkyň se na pódiu předvede zkušená DJka Kan-Jacca z Prahy, která hraje už od roku 2005. Představí se také DJ Elwira, Dj Mania nebo Elora z Frýdku-Místku.

Autoři | Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.