pátek 26. dubna 2024 Oto

Rok 2018 ve jménu hvězd. Olomouc navštíví Maciuchová, Holubová, Poullain a mnoho dalších

Tak už máme po tom vánočním shonu, bramborový salát snědený, cukroví pomalu mizí, dárky rozbalené a balící papír schovaný na příští rok. Někteří z nás si rozbalili ponožky, druzí telefony a někdo třeba zážitky. A taky peníze. To je totiž takový trend dnešní doby. No a pro ty z vás, co neví, jak s těmi zážitky či penězi naložit, přikládám pár divadelních typů na příští rok.

RUKOJMÍ BEZ RIZIKA

Ruličky do ručky aneb Vydra s Bouškovou na scéně

Francouzská komedie s kriminální příchutí o tom, jak se sebevražda může zdát vysvobozením pro dva kamarády Marce a Luce (Václav Vydra, Svatopluk Skopal). Teda jen do té doby, než zjistí, že tu přeci jenom existuje něco, pro co žít. Pro peníze.

Kino Metropol, 14. ledna, 19:00

TEĎ NE! ANEB NA TOHLE TEĎ NENÍ TA PRAVÁ CHVÍLE

Michal Dlouhý v hlavní roli

Příběh o muži, kterému se na první pohled daří naprosto všechno. Hezká žena, prosperující firma, dobré společenské postavení. Ale, přiznejme si, že takhle to v životě nefunguje. Je všechno opravdu tak, jak se na první pohled jeví? Je jeho život tak růžový? Co když je naopak prohnilý a plný červů? To se pak ta pravda, která leze na povrch, může jevit jako zásadní problém. Nebo ne?

Kino Metropol, 28. ledna, 19:00

ŠEST TANEČNÍCH HODIN V ŠESTI TÝDNECH

Ta co neumí moc česky s tím, co nemá nic společného s Janem Krausem

Herecký duet o lidské opuštěnosti a nikdy neumírající naději v lepší zítřky. Madam Lily Harrison (Chantal Poullain) si najme Michaela (Martin Kraus), aby ji naučil tancovat. Lidé s těžkým životním osudem se propojí v rytmu tanga a společnou cestou dotančí k hezčímu životu.

Kino Metropol, 9. února 19:00

ÚČA MUSÍ PRYČ!

Není rodičák, jako rodičák  

Komedie s překvapivými dějovými zvraty a brilantním slovním humorem, jež se týká problému, který znají snad všichni rodiče i učitelé. Naše děti jsou přeci nejlepší, chyba je v učitelce. A ta by se měla okamžitě odvolat. Třídní učitelka se však nedá jen tak zahnat do kouta a nastaví rodičům zrcadlo jich samotných. Kde je tedy vlastně problém? V učitelce, dětech či v rodičích?

Kino Metropol, 16. února 19:00

HVĚZDA

Původní česká ONE WOMAN SHOW věnovaná Evě Holubové

Komedie o fiktivní seriálové herečce odkrývá zákulisí českého showbyznysu a nadhledem líčí osobní problémy neznámé herečky, která po pětatřiceti letech u oblastního divadla nečekaně zazáří v televizním seriálu.

Kino Metropol 23.3. 19:00

ŽENA VLČÍ MÁK

I „starý“ člověk ještě žije a možná vás překvapí jak!

Hra je monologem Hany Maciuchové, která prožívá ve věku, kdy se většina jejich vrstevnic už dávno smířila s šedí, jednotvárností a osamělostí zbytku života, nečekané, citové vzplanutí, neuvěřitelnou, ostýchavou, dychtivou a stejně intenzivně opětovanou lásku k muži ještě o deset let staršímu, než je ona sama. Jak tohle může dopadnout?

Kino Metropol, 23.3. 19:00

 

Autoři | Foto oficiální stránky Kino Metropol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.