pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Ples mezi květy letos rozzáří Petra Janů a atmosféra osmdesátek

Vycpávky v ramenou, balonové sukně, mrkváče, ovčí trvalá, Ples mezi květy 2018 ve stylu osmdesátých let je tady. Letos již popáté bude hostit společnost Výstaviště Flora Olomouc oblíbený Ples mezi květy, který se uskuteční v sobotu 24. února 2018, ve spolupráci s Technickými službami města Olomouce, ZOO Olomouc a Moravským divadlem. Kapela BOOM! BAND Jiřího Dvořáka rozezvučí s hlavním hostem večera Petrou Janů pavilon A od půl osmé. Tradicí Plesu mezi květy je program plný hvězd, překvapení, zábavy a dechberoucích květinových aranžmá.

Všudypřítomná céčka, kazety Emgeton či žvýkačky Pedro. Na Plese mezi květy 2018 se bude vzpomínat, jak se žilo v osmdesátkách. Hned na úvod roztančí Baletní studio Olomouc při Moravském divadle největší taneční parket v Olomouci pavilonu A stylovou choreografií na píseň Poupata. Hlavními hosty retro plesu budou doprovodná kapela našich nejvýraznějších pěveckých osobností BOOM! BAND Jiřího Dvořáka a zlatá slavice osmdesátých let, zpěvačka zvučného hlasu, Petra Janů. Ve stejné době odstartovala svou největší kariéru i skupina Elán. Písně Kaskadér, Tanečnice z Lúčnice či Kočka se zpívají napříč generacemi a na vlně jejich nejznámějších hitů osmdesátých let to rozjede Elán revival.

„Tradicí Plesu mezi květy se již staly dobové videoprojekce o naší společnosti, které vyplní taneční přestávky a mají vždy u návštěvníků ohromný úspěch,“ okomentoval jeden z mnoha doprovodných programů plesu ředitel Výstaviště Flora Olomouc Jiří Uhlíř.

Estrády televizní i divadelní měly v osmdesátých letech zelenou. Vaše bránice rozechvěje kouzelník a bavič Richard Nedvěd. Ten se proslavil úspěchem v televizní soutěži Česko Slovensko má talent. Jeho doménou je stand-up comedy v pořadu Na stojáka, one man show a mikromagie. O neutuchající zábavu se po celý večer postarají i „Fotky z budky“ od Lukáše Navary. Foto koutek nabídne speciální rekvizity let osmdesátých, tudíž o spoustu veselých fotek v retro stylu nebude nouze.

„Za Moravské divadlo Olomouc si pro diváky připravujeme hned několik výstupů a překvapení. Prozradím jen, že nebude chybět král diskoték a možná přijde i kouzelník,“ doplnil program šéf souboru činohry Moravského divadla Olomouc Roman Vencl, který i letos bude spolu se svou divadelní kolegyní Vendulou Fialovou Ples mezi květy moderovat. Možná i oni se nechají inspirovat módními ikonami osmdesátých let Tomem Cruisem či Madonnou. V průběhu večera nebude chybět soutěž o hodnotné ceny a pestrý catering. Předprodej vstupenek začne 25. ledna 2018 v infocentru na Horním náměstí v Olomouci. Vstupenka v předprodeji stojí 380 Kč.

Tisková zpráva

Štítky ples, Flora Olomouc, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.