čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Na Uničovském plese vystoupí jako hlavní hvězda Václav Noid Bárta

Připravte si lodičky a lakýrky, protože právě teď přišla jejich chvíle! Uničovský ples pod záštitou města Uničova, který se koná již tradičně v prostorách G-Clubu, je tu už 10. února a kromě slavnostní atmosféry vás na něm čekají hvězdní hosté, výborná společnost, skvělá hudba a mnoho dalšího...

“Opět je pro vás připravená neopakovatelná příležitost prožít kouzelný večer v jedinečné atmosféře v britském stylu. Rozhodně nezůstávejte doma, protože tento ples bude stát za to. Pro všechny tanečníky, milovníky hudby i vybrané společnosti je připravená událost, na kterou určitě nezapomenete,” láká na ples ředitel spolupořádajícího Radia Haná David Foretník.

A na co všechno se tedy můžete těšit? O úžasný hudební zážitek se postará hlavní hvězda večera, zpěvák a herec Václav Noid Bárta. Klidnými vás nenechá ani Pavel Novák & Family Band, kteří vás pozvou na taneční parket. Čeká vás i afterparty v režii skvělých moderátorů a DJs z Radia Haná. Ujít si také určitě nenechte vystoupení Tanečního studia Tomáše Komendy. Chybět nebude ani fotokoutek s pestrým výběrem rekvizit pro zvěčnění vašich plesových vzpomínek.

Vstupenky jsou k dispozici v městském informačním centru Uničov na Masarykově náměstí za 390 Kč, ale mizí rychle, tak s jejich koupí rozhodně neváhejte.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.