sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Šumperský ples bude letos ve stylu Velké Británie. Vystoupí Noid nebo Michal Hrůza

Skvělá zábava, tanec až do rána a společnost celebrit - to je jen zlomek toho, co vás čeká na FORTEX auto Šumperském plese, který se koná pod záštitou města Šumperka už tento pátek 9. února v šumperském Domě kultury.

“Letošní ročník se inspiruje britským stylem. Do Šumperka tak tentokrát přinášíme to nejlepší ze Spojeného království. Tematická bude výzdoba, zábavný fotokoutek s mnoha rekvizitami i bohatý program. Nudit se rozhodně nebudete - na FORTEX auto Šumperském plese zkrátka zažijete nejen britsky laděnou zábavu v té nejvyšší koncentraci,” říká o akci ředitel spolupořádající agentury Forsberg Marek Berger.

Tento plesový večer bude jednoduše nezapomenutelný! Co všechno uvidíte? Hlavním hostem je Michal Hrůza se svou kapelou, o zábavu nebude nouze ani s charismatickým hudebníkem Václavem Noidem Bártou a tím zdaleka nekončíme! K tanci i poslechu zahraje kapela Pavel Novák & Family band, jedinečnou podívanou zajistí Taneční studio Tomáše Komendy, od kterého se i něco naučíte, a o skvělou afterparty se postarají perfektní DJs Radia Haná...

Posledních pár kousků vstupenek za lákavých 390 Kč je k dispozici v Domě kultury Šumperk.

Foto Lukáš Uchytil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.