úterý 21. května 2024 Monika

AFO do Metropolu vpustí Predátory 3D s dabingem Hynka Čermáka

Strhující rodinné dobrodružství od tvůrců oblíbených Pidiobrů 3D uvede v kině Metropol festival Academia Film Olomouc. Speciální projekce pro děti i dospělé za 70 Kč se v rámci cyklu AFOKINO uskuteční v úterý 20. února již od 18:00. Celý film s českým dabingem provází hlas herce Hynka Čermáka, kterého můžete znát z aktuálního seriálu Dabing Street nebo ze Svěrákova filmu Po strništi bos.

Epické dobrodružství z dílny proslulé BBC se stalo diváckým hitem číslo jedna na AFO 2017. Díky propracovanému 3D formátu budete okamžitě vtaženi do víru dění, stanete se bezprostředními svědky intenzivního boje na život a na smrt. Nejprve vás omámí závratná rychlost hladového geparda při lovu osamocené impaly, vzápětí detailně prozkoumáte loveckou strategii křižáka Darwinova, který své kořisti chytá do 25metrových vláken hluboko v deštných pralesích. 

Z vyprahlých savan se rázem přesunete do mrazivých polárních končin, kde globálnímu oteplování a nedostatku potravy neúnavně čelí nádherní lední medvědi. Sami se během projekce nechte přesvědčit o tom, jak tvůrci fenomenální Divoké Afriky nebo hlodavčího westernu Pidiobři 3Dznovu posunuli technologickou laťku o level výš, aby mohli vytvořit jednu z nejdivočejších výprav vůbec.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.