čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Černobílý Olomoucký ples se vydařil. Hosty bavila Lucie Bílá i legendární East 17

V pátek 16. února 2018 ovládla hotel NH Collection Olomouc Congress úžasná plesová nálada v atmosféře dvou barev – černé a bílé. Právě nadčasová klasika black & white byla totiž tématem již 6. ročníku OMEGA Olomouckého plesu, který návštěvníky nadchl výběrem těch největších hvězd i zážitkovým doprovodným programem.

„Jak jinak než v černo-bílém outfitu vás při příchodu přivítaly naše milé hostesky,  napříč celým hotelem jste pak mohli vidět hned několik nejrůznějších black & white dekorací, třeba šachovnici jako součást parketu nebo klaviaturu na schodech, tematicky laděný byl pochopitelně i bohatý raut a v duchu těchto dvou barevných protikladů se nesl samozřejmě také program celého večera,” prozrazuje úvodem ředitel spolupořádajícího Radia Haná David Foretník.

Speciální black & white taneční intro a taneční akademii pro vás mělo připravené Taneční Studio Tomáše Komendy, o něco později to na pódiu i pod ním vřelo díky vystoupení charismatického sympaťáka Václava Noida Bárty, kvůli tématu letošního ročníku plesu samozřejmě nemohla chybět několikanásobná slavice Lucie Bílá a jako hlavního zahraničního hosta večera jste si mohli užít koncert legendárního boybandu East 17, se kterým jste si zazpívali ty největší hity jako Stay Another Day, House of Love nebo It´s Alright. Akci moderovala oblíbená dvojice Lucie Borhyová a Rey Koranteng, k tanci i poslechu hrála skupina talentovaných brněnských konzervatoristů Kolorez a o skvělou zábavu na parketu i mimo něj se s největšími českými i zahraničními hity starali také Kanci Paní Nadlesní. Dále pro vás vystoupil Desigual Quartet, zpěvák a hudebník Elly Jay a na afterparty jste to mohli roztočit s DJs Radia Haná.

“I letos jsme pro vás chtěli vymyslet něco navíc – proto byla na plese k vyzkoušení díky Vaultu 42 virtuální realita, kde se skákalo z mrakodrapu, a také jste si mohli nechat vystřihnout svou černo-bílou siluetu nebo využít taneční taxi, což byli tanečníci pro dámy, jejichž protějšky si potřebovali odpočinout a z parketu si odskočit třeba na bar,” říká ke specialitám doprovodného programu ředitel spolupořádající agentury Forsberg Marek Berger.

Naprosto jedinečný byl také zážitkový raut, který pro návštěvníky připravil šéfkuchař NH hotelu Petr Zuček se svým týmem, mimo jiné v krásných černo-bílých zástěrách. Ochutnat jste mohli salát z černé čočky, italské rizoto obarvené sépiovým inkoustem, miniřízečky s černým a bílým sezamem, hamburger v černé bulce, makový cheesecake, řez z lékořice nebo třeba černou točenou zmrzlinu. Nechyběly ani ochutnávky od Čokoládovny Troubelice či výborné tematické drinky a nápoje.

“Čím nás ještě chcete překvapit? Vždyť to už snad ani nejde! Taková sestava vystupujících a ještě navíc všechny ty originální dekorace, speciality v rautu a ta atmosféra obecně. To se nedá překonat, i když to jsme si říkali i po vašem loňském plese v britském stylu a je fakt, že jste nám letos zase vyrazili dech - samozřejmě v pozitivním slova smyslu,” směje se při odchodu pravidelná návštěvnice OMEGA Olomouckého plesu Michaela, které hostesky zrovna předávají černou dárkovou tašku a bílý tulipán.

A unést jste se mohli nechat nejen programem a výzdobou, ale také stovkami hodnotných cen v nabité tombole, díky které si výherce první ceny odnesl z plesu stylový černý diamant od společnosti Diamond Dream. Mezi dalšími cenami v hlavní soutěži pak byly například poukazy na ubytování v NH hotelech, roční členství v OmegaKlubu OMEGA centra sportu a zdraví, certifikát na nákup a přezutí pneumatik od Hebnar pneu Tovéř nebo zapůjčení vozu Mercedes-Benz na víkend a spousta dalšího. Prezentace Mercedes-Benz Centrum Moravia a Hebnar pneu Tovéř zároveň probíhala po celou dobu plesu v prostorách před hotelem.

Kromě cen v tombole se ale předával také šek na charitu, a to ve prospěch lokomočního centra JITROCEL, což je nestátní zdravotnické zařízení zřizované spolkem JITRO — Sdružení rodičů a přátel postižených dětí, z. s., které poskytuje profesionální rehabilitační, rekondiční a masérské služby osobám zdravotně znevýhodněným. Šek na 50.000 Kč na pódiu slavnostně předal Exekutorský úřad Přerov.

“Děkujeme všem partnerům, podporovatelům i návštěvníkům, že jste se společně s námi na této rok od roku úspěšnější akci podíleli, byli její součástí, a hlavně že jste se tak skvěle bavili. Další ročník plesu pro vás máme naplánovaný na 15. února 2019 a už teď se těšíme na viděnou,” dodává za NH Collection Olomouc Congress ředitel Tomáš Rousek.

Ještě než ale začnete vyhlížet další ročník, připomeňte si neopakovatelnou náladu a atmosféru toho letošního prostřednictvím fotek z našich fotokoutků – zvěčnit jste se mohli v luxusním voze Mercedes ve fotokoutku Mercedes-Benz Centrum Moravia a Zapeca.com photographer nebo ve fotokoutku Pearl Design a Fotky z budky. Potkat jste mohli také několik oficiálních fotografů akce a fotilo se i u tabule Olomoucké Drbny, která vyhlásila soutěž o nejkrásnější šaty večera.

Veškeré zmíněné fotografie a videa, ale také aktuální informace a novinky jsou přidávány na facebookovou stránku www.facebook.com/Olomoucky.ples a na www.olomouckyples.cz.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.