čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jarní etapa výstavy Tvořivá Olomouc přiláká k tvoření celé rodiny

PR článek

Ve dnech 10. - 11. 3. 2018 se v Olomouci koná 2. ročník akce v s mottem: "Tvořím, tedy jsem...".Jedná se o prodejní výstavu kreativních a výtvarných materiálů, tvořivých dílniček a workshopů, a také originálních hand-made výrobků, zejména od lokálních tvůrců. Místem konání je technologická hala Střední školy Polytechnické na adrese Rooseveltova 79 v Olomouci.

„Naší snahou je přivést návštěvníky k tak trochu jiné formě trávení volného času, než je v dnešní uspěchané době běžné. Na akci se představí široké spektrum vystavovatelů z celé republiky s nejrůznějšími druhy materiálů a technik. Zkusit si můžete například velmi atraktivní malování na vodní hladině technikou Ebru, uklidňující vysypávání obrázků z písku, příjemnou práci s Moosgummi a Foamiranem nebo si můžete obléci malou panenku jako přívěsek na klíče či šperk. Můžete si vyzkoušet práci s korálky, se dřevem, mozaikou, přízí, látkami a s mnoha dalšími materiály. Můžete si také dokoupit materiál pro další domácí či školní tvorbu – pro papírové tvoření, látky, galanterii, knoflíčky, barvy, pískování a spoustu dalšího. Pro děti je připraveno mimo jiné i malování na obličej," uvedla Marta Nevrlá, manažerka výstavy.

Návštěvníkům organizátoři doporučují vzít si dostatečnou hotovost, i přes to, že někteří prodejci již přijímají platby kartou. Bude totiž určitě za co utrácet!

Načerpejte inspiraci a nakupte si materiál na svou jarní tvorbu!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.