pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Imodium a zakázanÝovoce vyjíždí na své společné turné, zahrají v S-Cube

Skutečně nabitý podzimní program chystají skupiny Imodium a zakázanÝovoce. Vyráží na společné Mercedes-Benz Live Space Tour 2014, kdy navštíví neuvěřitelných dvacet devět klubů po České republice, Slovensku a zavítají i do Polska. ZakázanÝovoce přiveze Automat na lásku, Imodium pokračuje v seznamování s Valerií.

Skupina zakázanÝovoce se tradičně po dvou letech připomíná novou deskou s názvem Automat na lásku, k níž vypustili už dva singly – stejnojmenný Automat na lásku vzpomínkový na turné se Zoči Voči „Nikdy nezapomeneme“. Z nového alba, v pořadí pátého, dýchá více melodií a aranží, než z předchozí tvorby. „Na albu jsme pracovali téměř rok a věříme, že to na těch dvanácti písních je poznat. Přece jenom už nám není 20. A těžko by nám někdo uvěřil, že nás baví skládat dokola ty samý 4 akordy. Základ podzimního playlistu ale samozřejmě budou tvořit starý osvědčený kusy a k nim přihodíme 4-5 novinek,“ slibuje zpěvák Pišto. CD Automat na lásku by mělo vyjít na konci září.


Imodium svou diskografii rozšířili už loni, kapela tedy navazuje na předchozí koncertní turné. Valerie je podle Imodia i jejího vydavatelství dosud nejúspěšnější album skupiny. Úvodní singl Valerie fanoušci mimo jiné ocenili jako třetí nejlepší singl roku v hudební anketě Žebřík, klip pak získal druhé místo. Imodium chystají taktéž novinky. „Kromě třetího klipu plánujeme vypustit do světa v pořadí druhý dokument, na kterém už teď pracujeme s naším dvorním režisérem a autorem posledních dvou klipů Martinem Linhartem alias Martym 68. Dokument bude velmi netradiční a zmapuje kapelní aktivity mimo koncertní pódia,“ přibližuje frontman Thom.


Obě kapely se vydávají na své zatím nejrozsáhlejší turné v historii. Jednotlivá vystoupení budou doladěná vlastní scénou, což skupiny směruje výš, dodává jim výraznější image a přinese i lepší zážitek z koncertu. Myšlenka odjet společné turné vznikla ve studiu během natáčení desky kapely zakázanÝovoce, kterou má pod producentskou taktovkou právě Thom z Imodia.
Všichni se sžili a je na čase vyrazit na dlouhé, náročné a divoké turné.

Kam a kdy?

29.10.2014 od 20,00 hod Olomouc – S-cube


Vstupenky je možné koupit v předprodeji v klubu S-cube, v e-shopu agentury Alfedus music a také přes http://ticket.alfedusmusic.cz/24-mercedes-benz-live-space-tour-2014 nebo pomocí mobilní aplikace Cool ticket. Více informací sledujte na:


http://www.zakazanyovoce.cz

https://www.facebook.com/zakazanYovoce

http://imodiumband.cz/

https://www.facebook.com/Imodiumband

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.