pátek 29. března 2024 Taťána

Pevnost poznání vás o víkendu vezme ke hvězdám, konají se tam Dny kosmonautiky a astronomie

Pevnost poznání v sobotu 14. dubna a v neděli 15. dubna zve všechny milovníky vesmírných dálek na tematický program Dnů kosmonautiky a astronomie v expozici Rozum v hrsti. Návštěvníci se můžou těšti na nový exponát lego robotiky, živé komentované prohlídky v planetáriu i aktuality ze světa výzkumu vesmíru.

Ponoříte se do hlubin vesmírného oceánu. Pocítíte sílu Velkého třesku. Jako legendární Neil Armstrong se projdete po povrchu Měsíce. Proletíte kolem planet sluneční soustavy. A stanete v těsné blízkosti samotného Slunce. Digitální planetárium jednoduše slouží jako přenašeč do jiných světů. V prostoru planetária můžete absolvovat tři různé aktivity. Projděte hvězdnou bránou a navštivte filmovou projekci, animační program nebo statickou
expozici astronomie a kosmonautiky.

Vstupenku si můžete zakoupit na pokladně a přímo tam si také zarezervovat místo na vybranou filmovou projekci nebo vybraný animační program v daný čas. „Omlouváme se, ale z provozních důvodů nelze provést telefonickou či e-mailovou rezervaci předem," píše se na webu Pevnosti poznání.

Tisková zpráva | Foto Pevnost poznání

Štítky Pevnost poznání, astronomie, vesmír, výstava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.