čtvrtek 16. května 2024 Přemysl

SOUTĚŽ: V Olomouci vystoupí v pátek stálice české hip-hopové scény Pio Squad. Soutěžte o lístky!

V pátek 18. května znovu ožije olomoucký 15 Minut music club českou hip hopovou klasikou. Hanáckou metropoli totiž navštíví věhlasná jihlavská banda Pio Squad, která se hip-hopu věnuje už dvě desetiletí.

Pravidelně vystupovali s  hvězdami jako Indy a Wich, PSH, Kontrafakt, Grammatik, Firma, nebo Black Moon z USA a mají na kontě už 4 alba. To poslední vypustili v roce 2016 jako další hudební raketu s názvem Stromy v bouři, která jim po zásluze přinesla už druhého Anděla.

Jihlavské matadory doplní prostějovský raper Douny, který ve spolupráci s Dj Fudjou vysílá do světa pod labelem RAPLAB jeden hit za druhým. Vydařená spolupráce téhle dvojky rozhýbala za pomoci syrových beatů na bázi Wu-Tang clanu stovky klubů i hradecký Hip Hop Kemp. Lístky na tuhle smršť můžete získat už teď v předprodeji za 220 Kč v mobilní aplikaci Easyticket, na místě pak utratíte 260 Kč. Akce začíná úderem 21:00.


Soutěžte o o lístky na tuto akci. Stačí dobře odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Pro dva výherce máme po dvou lístcích. Odpovídat můžete až do čtvrtka 17. května do 12:00, poté vylosujeme dva vítěze.

Jak se původně jmenovali Pio Squad?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.