pátek 26. dubna 2024 Oto

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Korunní pevnůstce se koná Funfest. Nabídne parkuristy i Maxim Turbulenc

PR článek

Děti, dospělí, všichni! Zábava pro celou rodinu, to je Funfest! Nový festival už 17. června v Olomouci v prostorách Korunní pevnůstky.

Program určitě nadchne všechny věkové kategorie. Na co se tedy můžete těšit? „Brány Korunní pevnůstky se otevírají v 10.00. Děti si budou moct zazpívat a zařádit během zpívánek strýčka Líčka. Budeme svědky parkourové exhibice a sami se pod dohledem zkušených trenérů budeme moci naučit některé z prvků parkouru! Nebude chybět ani představitel současného fenoménu - Youtuber Lukefry. A vystoupí skupina Maxim Turbulenc a objev roku Rádia Haná - Fleksible! Bude toho opravdu hodně,“ říká k blížící se akci programový ředitel pořádajícího Radia Haná Marek Berger.

Nezapomínáme ani na tatínky, kteří třetí červnovou neděli slaví svátek! Speciálně pro ně totiž budou připraveny rozmanité aktivity! K prohlédnutí pro vás navíc budou na místě připraveny technologie virtuální reality. Chybět nebude ani bohaté občerstvení a atrakce pro děti! To vše a mnohem více na jednom místě. „Přijďte si to s námi užít, těšíme se na vás," dodává závěrem Berger.

Foto Facebook Maxim Turbulenc

Štítky Funfest, den otců, maxim turbulenc, Korunní pevnůstka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.