čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

V kině Metropol plánují na prázdniny filmové noci, diváci uvidí komplet Pána Prstenů nebo Harryho Pottera

Kino Metropol letos slaví 85 let od svého otevření. Nabízí bohatý prázdninový program, ve kterém přináší pondělní večery s vybranými snímky české kinematografie. Kromě tohoto speciálního cyklu ale nezanevřelo ani na divácky oblíbené filmové noci. Ty uspořádá během prázdnin hned čtyřikrát.

Červenec bude patřit světu čar a kouzel. S Harrym Potterem a jeho přáteli se budete moci setkat hned dvakrát. Kvůli délce bude totiž série rozdělena na dvě části. V pátek 20. července od 18:00 bude Harry hledat Kámen mudrců, objeví tajemnou komnatu, zachrání svého neprávem uvězněného kmotra Siriuse Blacka a utká se s dalšími kouzelníky v soutěži o Ohnivý pohár.
FB událost: http://bit.ly/MetropolHP1

Všechny filmy budou promítány v originálním znění s českými titulky a každý večer bude ozvláštněn doprovodným programem. Vstupenky na jednu filmovou noc stojí 200 Kč a zakoupit nebo rezervovat si je můžete na pokladně Kina Metropol nebo na webových stránkách www.kinometropol.cz.

Dobrodružství bude pokračovat hned následující týden, 27. července shodně od 18:00. V tento den Harry bude muset přesvědčit kouzelnický svět, že jeho setkání s Voldemortem bylo opravdové. Dále Harry zjistí tajemství Prince dvojí krve a utká se v konečném souboji s Tím, jehož jméno se nesmí vyslovit.
FB událost: http://bit.ly/MetropolHP2

V srpnu Kino Metropol vzdá poctu režisérovi Quentinu Tarantinovi, který na jaře oslavil 55 let. Narodil se tedy téměř přesně 30 let po otevření dnes posledního jednosálového kina v Olomouci, Kina Metropol. V pátek 10. srpna od 18:00 proběhne Noc s Tarantinem, kdy se budou promítat jeho filmy Čtyři pokoje, Pulp Fiction: Historky z podsvětí a nakonec Hanebný pancharti.
FB událost: http://bit.ly/TarantinoMetropol

Posledním filmovou nocí bude Noc s Pánem prstenů. Kdo by neznal trilogii Pána prstenů - podle předlohy Johna Ronalda Reuela Tolkiena. Závěrečná část Třetího věku Středozemě se vám odehraje před očima v průběhu jedné noci, na kterou nezapomenete. Promítat se bude prodloužená Blu-ray verze filmů v originálním znění s titulky, takže uvidíte více jak tři hodiny záběrů navíc.
FB událost: http://bit.ly/MetropolLOTR

Tisková zpráva

Štítky filmové noci, kino metropol, prázdniny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.