pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Benefiční nejen koňská show Na skok do Skal přitáhne i letos publikum z celé republiky

PR článek

Na skok do Skal je benefiční nejen koňská show, jejíž tradice sahá do roku 2009 a která se letos koná 13. července ve Skalách u Rýmařova ve víceúčelové sportovní hale a přilehlém areálu. Kromě koňské show v kryté jezdecké hale se diváci mohou těšit na atrakce pro děti i dospělé, velkolepý ohňostroj doprovázený hudbou, koncert Olgy Lounové a afterparty.

V roce 2009 proběhl první ročník koňské show "Na skok do Skal" za účasti nejlepších jezdců a koní České republiky v různých odvětvích jezdeckého sportu. Ti předvedli atraktivním způsobem své umění. Show sledovalo v hledišti obecenstvo z celé republiky. V roce 2016 proběhl zatím poslední 8. ročník této show, taktéž velice úspěšný. Do programu byly v minulých ročnících zařazeny koncerty Kašpárka v Rohlíku, Davida Krause, Jaroslava Uhlíře a Xindla X. Obec Skály má kolem padesáti trvalých obyvatel a proto všechny okouzlí svou intimní atmosférou. Na skok do Skal však v roce 2016 přišlo 1300 návštěvníků.

Jezdecký areál bude otevřen 13. července od tří hodin odpoledne. Od půl čtvrté do půl sedmé se děti i dospělí mohou těšit na jízdu na koni, jízdu v kočáře, skákací hrad, skluzavku, malování na obličej, minizoo, dílničku pro děti nebo na stánky s občerstvením.

O půl šesté vypukne v kryté jezdecké hale koňská show, kde se představí mistr světa ve voltiži Petr Eim, Miloslav Simandl, jízdní policie České republiky, Jana Vija Plačková předvede vystoupení V harmonii s koněm. Vystoupí i voltižní skupina Albertovec, spřežení koní s Petrem Vlašicem a drezuru koně předvede Petra Balnarová.

Koňská show potrvá do osmé hodiny večerní. Po osmé večerní vystoupí Olga Lounová a po desáté bude nad hřištěm a závodištěm k vidění ohňostroj doprovázený hudbou. Pak už se všichni návštěvníci mohou těšit na afterparty s DJem až do ranních hodin.

Výtěžek z této benefiční akce bude věnován na podporu účasti voltižní skupiny na WEG - světové jezdecké hry. Více informací o akci najdete zde.

Štítky koně, show, kultura, Skály u Rýmařova

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.