sobota 20. dubna 2024 Marcela

SOUTĚŽ: V Premiere Cinemas vystoupí známí cestovatelé Kolbaba se Švarčíkem. Vyhrajte dva lístky!

Multiplex PREMIERE CINEMAS Olomouc v Šantovce pořádá v rámci cyklu Premiere EXTRA již v úterý 17. července ve 20:00 VEČER CESTOVATELSKÝCH LEGEND, během kterého se Vám představí přední čeští cestovatelé Jiří Kolbaba a Rudolf Švaříček.

Posluchači se mohou těšit na poutavé vyprávění doplněné spoustou fascinujících fotografií z nejkrásnějších zákoutí světa. Jirka Kolbaba Vás strhujícím způsobem seznámí s indonéským Bali – Ostrovem bohů a Ruda Švaříček dá nahlédnout do míst ještě o kousek vzdálenějších v přednášce Tamtamy času, kde poodhalí tajemství Nové Guineje.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost poslechnout si společný program těchto dvou dobrodruhů a nechte se přenést o několik tisíc kilometrů směrem na východ.

Program multiplexu PREMIERE CINEMAS a vstupenky naleznete na www.premierecinemas.cz .

Chcete vyhrát dva lístky na VEČER CESTOVATELSKÝCH LEGEND? Stačí správně odpovědět na otázku a mít štěstí při losování. Odpovídat můžete až do pátku 13. července do 12:00, poté bude vyhlášen jeden vítěz dvou lístků na akci. Hodně štěstí!

Do soutěže se započítávají jen ty odpovědi, které budou odeslány společně s veškerými kontaktními údaji.Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Kde se narodil cestovatel Jiří Kolbaba?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Tisková zpráva | Foto Facebook Jiří Kolbaba - THE WORLD

Štítky soutěž, Kolbaba, Švarčík, Premiere Cinemas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.