pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Javoříčko zve v sobotu na Krápníkohraní, vstup na bohatý program je zdarma

PR článek

Spolek Nové Javoříčko zve na již čtvrtý ročník Javoříčského Krápníkohraní, které se koná v sobotu 28. července v Javoříčku.

Spolek Nové Javoříčko, dříve občanské sdružení, byl založen roku 2010. Jedním z hlavních cílů místních občanů, kteří tuto organizaci iniciovali, byla záchrana původní školy, jež patří mezi významné památky.
V současné době spolek Nové Javoříčko provozuje Expozici Javoříčko a pečuje o celý nově vybudovaný areál. V tomto přírodním prostředí spolek během roku organizuje nebo spolupořádá několik kulturních podniků. V povědomí široké veřejnosti jsou již tradiční akce jako Krápníkohraní, Javoříčkovění nebo hudební večery ve venkovním areálu u bistra. Vítanými návštěvníky jsou také hosté každoročních pietních setkání, jež zahajují svůj program právě v těchto prostorách.

Organizátoři akce slibují bohatý hudební i doprovodný program v malebném prostředí vesnice Javoříčko. Program startuje úderem druhé hodiny odpolední a návtěvníci se mají opravdu na co těšit. Postupně vystoupí Skyway Rock, Team Revival, Waťák, Grog či Dogdancing.

Vedle hudebního programu si na své přijdou i děti, takže je určitě vezměte s sebou. Na programu je totiž i taneční vystoupení, dětské atrakce v podobě balonkového klauna, malování na obličej či skákacího hradu.

Celým dnem provede Martina Queetko Procházková, zkušená moderátorka z Rádia Haná.

Více informací o akci se dozvíte na těchto webových stránkách nebo na Facebooku. 

Autoři

Štítky Krápníhohraní, program, kultura, Javoříčko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.