čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na hodech v Tršicích vystoupí Ready Kirken, Heidi Janků nebo Železný Zekon

PR článek

Hody v Tršicích se letos konají 8. a 9. září. Návštěvníci se mohou těšit na sobotní rockové odpoledne, hodovou zábavu se skupinou Karamel, ale i vystoupení Železného Zekona, kapely Ready Kirken nebo Heidi Janků. Už v pátek navíc proběhne výstava ke stému výročí vzniku Československé republiky.

Pátek

Hodovou atmosféru si budou moci návštěvníci Tršic užívat už od pátku 7. září, kdy bude v pět hodin odpoledne v místním zámeckém areálu slavnostně zahájena výstava ke stému výročí založení Československé republiky, kde bude k vidění přehlídka dobových kostýmů z první republiky a k poslechu zahraje Pianotéka Richarda Pogody.

Sobota

Sobota bude patřit hlavně fanouškům rockové muziky, ve dvě hodiny totiž vypukne rockové odpoledne se skupinami G.O.C., Four Roses, Goofy Cow anebo Dayoff. V pět hodin rozezní kostel Narození Panny Marie hodový koncert duchovní hudby a v osm hodin večer startuje v kulturním areálu Tršic hodová zábava se skupinou Karamel.

Neděle

Neděle začne hodovou mší svatou v kostele Narození Panny Marie, která ostartuje v osm hodin ráno. V deset dopoledne vypukne jednáctý ročník závodu na kolečkových bruslích s názvem Tršické žabák. V jednu hodinu uvidíme siláckou show Železného Zekona, ve 14:15 zazpívá Heidi Janků & Heidiband, v 15:30 potěší milovníky dechovky Jiří Helán & Moravská dechovka a v pět hodin odpoledne završí hodový program skupina Ready Kirken.

Na tršických hodech nebudou chybět pouťové atrakce, stánky a hodové občerstvení.

Foto Facebook Ready Kirken

Štítky koncert, kultura, hody, Tršice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.