čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Zajděte v neděli na úspěšnou francouzskou komedii Jméno

Úspěšná francouzská komedie se představí již v něděli v kině Metropol od 19,00 hod. Roman Zach, Jan Dolanský nebo Linda Rybová - i takové hvězdy v ní uvidíte. Pokud nemáte ještě lístky, ještě je stále jsou na pokladně Kina Metropol k zakoupení.

Úspěšně zfilmované komedie s největšími hvězdami Comedie Francais budou v představení Thomase Zielinského hrát Roman Zach, Linda Rybová, Jana Janěková mladší, Jan Dolanský a Petr Lněnička. Jméno je salonní komedií podle nejlepší francouzské tradice.

O komedii:

Mluvit se dá o všem. Při dobrém vínu, mezinárodní koloniální kuchyni a ve vznešeném současném pařížském prostředí, mezi dobrými přáteli a příbuznými by vlastně žádné téma nemělo být tabu. Když se ale Vincent, úspěšný realitní makléř na večeři u své sestry Elizabeth, učitelky francouzštiny a švagra Pierra, profesora literatury, svěří se záměrem dát svému synovi jméno Adolf, zdá se, že hranice civilizované konverzace byla překročena.

Středostavovské předsudky jsou zdá se přeci jen větší, než se přítomní liberálové domnívali. Ke skutečné eskalaci dojde po odhalení nálože, která se skrývá v rodinné historii.

Polštářová bitva omezenců a omezení, kteří jsou přesvědčeni o tom, že svá omezení už dávno překonali. Vysoce komický pohled na sebejisté zastánce svobodného myšlení.

 

Autor: L.Behingerová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.