úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bohuňovický Gulášfest se blíží, těšit se můžete na koncerty i soutěž O nejlepší bohuňovický guláš

PR článek

Druhý ročník Bohuňovického Gulášfestu se bude konat opět uprostřed babího léta na hřišti u kulturního domu v Bohuňovicích-Trusovicích, a to v sobotu 15. září od dvou hodin odpoledne.

Guláše nejrůznějších chutí, vůní a barev a konzistencí pro návštěvníky uvaří zájmové skupiny a spolky působící v obci. K ochutnání bude guláš myslivecký, zahrádkářský ve dvojím různém provedení a guláše hasičské. Guláše i další pochoutky bohatého občerstvení můžete spláchnout několika druhy piva i nealkoholických nápojů a při tom všem sledovat bohatý kulturní program a zajímavé ukázky z činnosti zúčastněných zájmových skupin a spolků.

V rámci letošního ročníku čeká návštěvníky trochu jiná soutěž O nejlepší bohuňovický guláš. Půjde o guláš kotlíkový, uvařený z hovězího masa soutěžními týmy přímo na místě soutěže. Vaření začíná již v 11 hodin, jednotlivé týmy se mohou po prostudování propozic přihlásit nejpozději 10. září 2018 do 18 hodin. Kapacita je omezena, podrobné podmínky soutěže jsou uvedeny na webových stránkách obce a na facebooku komise sociální a kultury.

Vlastní Gulášfest bude slavnostně zahájen ve 14 hodin. Moderátor přítomné seznámí s programem a uvede prvního hosta, kterým bude Cirkus Levitare se svou dvoudílnou žonglérskou show. V průběhu odpoledne samozřejmě nebudou chybět Bohuňovické mažoretky. Pro malé návštěvníky připravujeme zajímavé atrakce včetně skákacího hradu.

V 17 hodin jistě všechny potěší koncert skupiny Abba Chiquita Revival, který všechny správně naladí na slavnostní vyhlášení soutěže O nejlepší kotlíkový hovězí guláš. Všechny soutěžní guláše ochutná svědomitě a zcela anonymně odborná porota, která v 18 hodin oznámí vítěze. Svým hlasem však mohou přispět i svědomitě ochutnávající návštěvníci. V 18,30 hodin se můžete zaposlouchat do známých hitů v podání skupiny Doro & Warlock Revival a v 19,30 nás ohňová show Cirkusu Levitare posune do poslední části zážitky nabitého dne.

Příjemné odpoledne a podvečer neméně příjemně zakončí ve 20 hodin začínající zábava se skupinou Arconat. Vstup do areálu hřiště je zdarma.

Štítky kultura, zábava, jídlo, gulášfest

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.