čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Ženy, zpozorněte – v úterý se v Premiere Cinemas koná dámská jízda s filmem Po čem muži touží

Zajímá Vás po čem muži touží? V nové české komedii Rudolfa Havlíka se to konečně dozvíte! Multiplex PREMIERE CINEMAS Olomouc v Šantovce připravil na úterý 18. září 2018 speciální filmovou projekci pro dámy – PREMIERE LADIES s předpremiérou české komedie s Jiřím Langmajerem, Annou Polívkovou a Táňou Pauhofovou v hlavních rolích. Filmový večer začíná v 18:00 doprovodným programem. V 19:00 pak následuje tombola a předpremiéra filmu PO ČEM MUŽI TOUŽÍ.

V rámci doprovodného programu PREMIERE LADIES – PO ČEM MUŽI TOUŽÍ se návštěvnice mohou nechat rozmazlovat v rukou vizážistek a vyfotit se ve fotokoutku. Před promítnutím nové české komedie se návštěvnice osvěží welcome drinkem Frisco a budou mít šanci vyhrát v tombole jednu z atraktivních cen od našich partnerů např. zapůjčení automobilu Peugeot na celý víkend, předplatné Fashion Trend Magazin či peněžní voucher na nákup od společnosti Intersport.

Scénář vznikl ve spolupráci s úspěšnou českou spisovatelkou Radkou Třeštíkovou. Charismatický šéfredaktor časopisu Playboy Karel Král (Jiří Langmajer) dostane výpověď kvůli poklesu prodejnosti, bývalá manželka (Andrea Hoffmannová) a dcera (Sara Sandeva) ho opět naštvou a na jeho místo je dosazena pohledná mladá Leona (Táňa Pauhofová). Karel se proto opije a v dobrodružné noci si přeje, aby se stal ženou. Ráno Karel zjistí, že se stal Karlou (Anna Polívková) a musí se vyrovnat nejen s novým vzhledem, ale hlavně se naučit fungovat v ženském těle a zjistit, zda to mají ženy opravdu snazší. 

Program multiplexu PREMIERE CINEMAS a on-line rezervace na www.premierecinemas.cz.

Tisková zpráva

Štítky Premiere Cinemas, Po čem muži touží, dámská jízda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.