pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Čokoládové lázně Velké Losiny bodovaly v Cenách Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu

PR článek

Festival Čokoládové lázně, který se letos na sklonku září uskuteční ve Velkých Losinách už počtvrté, bodoval v rámci vyhlášení Cen Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu. V kategorii Gastronomické akce získal 2. místo hned za vítězným Tvarůžkovým festivalem, který se každoročně na jaře koná v Olomouci.

„Čokoládové lázně chystá spolek nadšenců ve svém volném čase...“

„Pro mě osobně to byl šok, protože jsme umístění na předních místech opravdu nečekali. Náš festival ve Velkých Losinách rozhodně není největší, ale radost z toho máme, protože Čokoládové lázně připravuje spolek nadšenců, kteří všechno vymýšlejí a chystají ve svém volném čase, a tak nás těší, že nám lidé dali svůj hlas v konkurenci dalších akcí, které často organizují profesionální agentury celý rok,“ reagovala na 2. místo v kategorii Gastronomické akce Jana Kašparová ze spolku Za krásným kopcem.

Slavnostní udílení krajských cen proběhlo ve čtvrtek 6. září v Arcibiskupském paláci v Olomouci.

„Gratuluji nejen vítězům jednotlivých kategorií, ale všem nominovaným, kteří se letošní ankety zúčastnili. Odvádíte skvělou práci a hlavně díky vám navštěvuje náš region stále více turistů. Ceny cestovního ruchu vyhlašujeme právě proto, abychom vám poděkovali a ocenili vaši píli,“ řekl minulý čtvrtek během slavnostního předávání cen hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

O držitelích cen rozhodla veřejnost v internetové anketě, hlasující mohli vybírat z pětadvaceti nominací v pěti kategoriích.

Letošní ročník nabídne příjemnou změnu

Čokoládové lázně letos nabídnou příjemnou změnu. Hlavní festivalový den s bohatým programem se odehraje v sobotu 29. září od 10 hodin na náměstíčku ve Velkých Losinách. O den dříve nabídne festivalový předkrm Loučná nad Desnou v podobě večera flamencem a čokoládou na Staré poště. Neděle 30. září bude ve Velkých Losinách ve znamení jarmarku regionálních produktů. Celá akce se navíc letos koná v rámci česko – polského mikroprojektu Spojují nás prameny, hudba a čokoláda, který je spolufinancován z prostředků EFRR prostřednictvím Euroregionu Glacensis.

Tisková zpráva

Štítky kultura, festival, čokoláda, Čokoládové lázně, Velké Losiny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.