čtvrtek 28. března 2024 Soňa

V půlce října otřesou S-Klubem ty pravé devadesátky. Dance Sensation nabídne E-Rotic či Veronu

E-ROTIC, VERONA, DJ P. M. C., LEGENDARY DJ PRŮŠA, DJ DIXENT, DJ ROMAN PACHTA. Tak tahle akce bude ve velkém stylu. Chcete být ve správný čas na správném místě? Tak doražte 13. října od 20.00 do olomouckého S-Klubu. Dance Sensation je tu!

„Help me Dr. Dick, All I desire, Sexual Madness, Max, don't have sex with your ex. Tak tyhle pecky máte možnost slyšet naživo, protože švýcarsko-německá skupina E-ROTIC dorazí za námi do olomouckého S-Klubu. U toho prostě musíte být! Navíc zde přivítáme i české populární duo Verona. Těším se, až to tady pěkně rozproudí," říká za pořadatele k blížící se akci ředitel agentury Forsberg Marek Berger.

Nejznámější melodie singlů Verony které známe nazpaměť jako je např. Náhodou, Nejsi sám, Den co den či Ztracená bloudím, si nemůžete nechat ujít. Nejlepší hudební devadesátkový výběr se pak dále postará DJ P. M. C., LEGENDARY DJ PRŮŠA a skvělé vystoupení bezpochyby nabídne také DJ DIXENT a DJ ROMAN PACHTA .

Jedinečná zábava a hudební potěšení. To vše a mnohem více nabídne n ejlepší 90´s party na Hané Dance Sensation! Neváhejte a vstupenky kupujte buď na www.ticketstream.cz nebo v BOWLAND bowling center v Galerii Šantovka v Olomouci za 349 Kč.

Tisková zpráva | Foto By Sven Mandel [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], from Wikimedia Commons

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.