středa 24. dubna 2024 Jiří

Bez kravaty a róby! Rockový ples nabídne řádnou porci bigbítu i zábavy

Stabilní součástí olomoucké plesové sezóny se v minulých letech stal také Rockový ples. Ve změti dechovek, tanečních orchestrů či různých druhů popu, které servírují pořadatelé bálů ve městě, vyčnívá pořádná rocková akce.

Olomoucký klub Bounty Rock Cafe zve 21. února do pavilonu A na Výstavišti Flora, kde čeká návštěvníky pořádná porce bigbítu bez kravaty či společenských šatů.I letos se hudební dramaturgie zaměřila na revivalové kapely, aby si návštěvníci užili zábavu u svých oblíbených skladeb.

Večer odstartuje konická formace Black Sabbath Dio Tribute, jejichž videa na youtube sledují statisíce fanoušků, potom zahraje Katoda Olomouc s repertoárem Cream, Claptona či Bachman - Turner Overdrive. Diváci si užijí také nejlepší slovenský „párplovský“ revival Deep Purple Oravia, který je ceněný i daleko za hranicemi země našich sousedů.

Vrcholem večera bude vystoupení brněnského Lidopopu s legendárním Romanem Dragounem. Partička inspirovaná hudbou Alice in Chains, Nirvany, U2 či Redhotů posune muziku o pár let blíž 21. století. Návštěvníky čeká bohatá tombola, několik druhů piva a doprovodný program.

Vstupenky jsou k dostání již teď v info centru v podloubí olomoucké radnice nebo v Bounty Rock Cafe na třídě Kosmonautů.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.