sobota 20. dubna 2024 Marcela

Je libo cirkus nebo sfi-ci pohádka? Zajděte s dětmi v neděli do Divadla na Šantovce!

I tento měsíc se mohou děti těšit na pravidelnou nedělní pohádku v Divadle na Šantovce. Taneční show, cirkusové představení, další díl Listování nebo například Stop pohádka, ve které děti samy ovlivňují děj - na to všechno můžete v neděli s dětmi zajít do Šantovky.

Navíc máte možnost získat samolepku do nového Šantíkova alba, které si můžete vyzvednout zdarma na pokladně Divadla na Šantovce, a zůčastnit se tak soutěže o krásné dárky.

V neděli 19.4. od 16,00 se v Divadle na Šantovce představí Stop pohádka aneb jak zachránit princeznu. V tomto představení mohou malí diváci ovlivňovat děj a dávat postavám vlastnosti, dovednosti, užitečné předměty nebo pomocníky. Jak jen pohádka dopadne? Převezmou děti odpovědnost za svá rozhodnutí? V této pohádce nikdo nikdy neví, jak vlastně skončí.

Toto a další představení společně s dětskými dílničkami jsou připraveny na každou neděli. Podívejte se na program a vyberte si představení pro vaše nejmenší. Vstupenky můžete zakoupit na www.divadlonasantovce.cz, v Informačním centru na Horním náměstí nebo na pokladně Divadla na Šantovce.

Po předložení vstupenky na pohádku Divadla na Šantovce získáte slevu v obchodě s dětskou módou Primigi v Galerii Šantovka v hodnotě vstupenky. Platí u nákupu nad 500,- Kč. Na jednu vstupenku lze uplatnit jeden nákup.

Autor: L. Behingerová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.