pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Olomouc z kola nebo z raftu? Zajímavý zážitek!

Máte chuť poznat Olomouc netradiční cestou? Pak neváhejte a využijte nabídky Centra Semafor, které ve spolupráci s RAFTING MORAVA a PEŘEJtours nabízí výlet Olomoucí na kole a raftu. V jeden den si tak můžete vyzkoušet, jaké to je projet město po vodě i po suchu. První vyjížďky začínají už tuto sobotu 3. května.

Start je v Centru Semafor, kde nasednete na kolo nebo na koloběžku (vlastní nebo si můžete půjčit) a pojedete cyklostezkou (2 kilometry, tedy asi 10 minut) proti proudu Mlýnského potoka na parkoviště u in-line areálu Hejčínské louky (křižovatka ulic Břetislavova, Martinova), kde přesednete na raft. Na tom pak proplujete po Mlýnském potoce 4 kilometry celým historickým jádrem města, až do Michalského výpadu, kde končí plavba (před služebnou Městské policie Olomouc). Tady opět nasednete na mezitím přistavené kolo a projedete přes Smetanovy a Čechovy sady zpět do Centra Semafor (2,5km), kde končí celý výlet, který vám, po souši i po vodě, zabere cca 2 hodiny.

Start na kolech a koloběžkách vypůjčených v Centru Semafor je každou první a třetí sobotu v měsíci květnu až září v 9.30, 11.30, 14.30 a 16.30 v Centru Semafor, Legionářská 15, rafty pak odplouvají v 10.00, 12.00, 15.00 a 17.00 od parkoviště u in-line areálu Hejčínské louky (křižovatka ulic Martinova a Břetislavova). Použijete-li vlastní kolo, můžete jet rovnou na start raftu „v celou" do Hejčína.

Nenechte si ujít tento neobvyklý, sportovní i kulturní zážitek a vezměte sebou celou rodinu! Více informací na www.olomouc.eu/semafor (bel)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.