pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Prostějovské zastupitelce někdo polil auto barvou. Zajímala se o hospodaření městské firmy Dřevo Prostějov

Své auto polité barvou našla dnes ráno prostějovská opoziční zastupitelka za Změnu pro Prostějov Hana Naiclerová. Za náhodu bych to považovala, kdyby to nebylo v době, kdy se zajímám o hospodaření městské firmy Dřevo Prostějov a o dotace LHK, uvádí.

„To, že jsem dnes ráno našla před svým domem auto polité barvou, by mohla být náhoda," uvádí na svém facebooku Naiclerová.

„Za náhodu bych to považovala, kdyby to nebylo v době, kdy se zajímám o hospodaření městské firmy Dřevo Prostějov a o dotace LHK. To, že mi jednatel Dřevo Prostějov (a současně jednatel Lesů města Prostějova) odmítá vydat účetní závěrku, bude zřejmě také náhoda,“ vysvětluje.

Prostějov jako hanácké Palermo

Na svém facebookovém profilu Hana Naiclerová uvedla, že ji mrzí, že se v Prostějově dějí takové věci. „Život opozičního zastupitele v hanáckém Palermu je zkrátka těžký. Co s tím uděláte, pane primátore? Dokážete vymoci z jednatele městské firmy účetní doklady? Jak to bude pokračovat? Začnou se v Prostějově unášet děti?“ uzavírá Naiclerová otázkami, které směřuje na primátora Prostějova Františka Juru (ANO).

Foto Facebok Hana Naiclerova

Štítky politika, auto, barva, Prostějov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.