sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Nový bufet v nemocnici nabízí chlebíčky i hotová jídla

Pod Porodnicko-gynekologickou klinikou se v pondělí otevřel nový bufet. Namísto asijského bistra, které tu bylo předtím, nový nájemce nabízí široký sortiment občerstvení.

Firma Grand Lahůdky s.r.o. ze Samotišek sází hlavně na klasiku, kterou domácí zákazník v rychlém občerstvení očekává. V nabídce jsou zákusky, různé druhy chlebíčků, sladké i slané pečivo a obložené bagety. Zakoupit zde můžete i cukrovinky, bonboniéry, čokolády a bonbóny.

Jen dnes bylo v nabídce dvacet hotových jídel za 85 korun a osm druhů polévek za 30 korun. Je tedy opravdu z čeho vybírat.
Většinu zboží naše firma také vyrábí. To se týká pečiva, baget, chlebíčků, ale taky hotových jídel a polévek. Všechno je čerstvé. Nabídku hotovek budeme samozřejmě obměňovat. Zákazníci si přitom mohou jídlo sníst tady nebo si je odnést i s sebou v boxu. Můžeme jim také porci v boxu ohřát​,“ vyzdvihla vedoucí provozovny Libuše Klimšová. Nabízený sortiment se navíc v brzké době rozšíří ještě o čerstvé saláty.

Zatím je zájem obrovský a zákazníci nás chválí. Jsme tu čtyři a máme se co otáčet, abychom všechno zvládly. Mám z toho obrovskou radost a doufám, že zákazníci budou chodit i nadále,“ dodává.

Nový bufet Grand má otevřeno v pracovní dny od 7 do 18 hodin, v sobotu a neděli pak od 8 do 17 hodin.

Autoři | Foto FNOL

Štítky bistro, nemocnice, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.