neděle 5. května 2024 Klaudie

Opilá žena bez peněz se v obchodě dožadovala další dávky alkoholu. Zasáhnout musela policejní hlídka

V úterý odpoledne kontaktovala policii prostřednictvím tísňové linky pracovnice marketu v Přerově. Během telefonátu policistovi sdělila, že mají na prodejně podnapilou ženu, která se chová agresivně.

Na základě oznámení vyjela na místo hlídka a kontaktovala ženu, která vše ohlásila. Ta uvedla, že žena křičí na personál prodejny a dožaduje se prodeje alkoholu i přes to, že nemá žádné peníze. Policisté se snažili výtržnici nejprve domluvit, ale s tím dotyčná měla problém a dál se, neobvyklým způsobem, dožadovala svého. Ani na výzvu policistů neodbytná zákaznice nereagovala, chovala se agresivně a dál se dožadovala prodeje alkoholu, i když bylo z jejich zmatených pohybů a mluvy patrné, že je pod vlivem alkoholu a na zboží nemá peníze.

Hlídce vyhrožovala újmou na zdraví a snažila se dostat zpět do prodejny. Policisté nakonec ženu zajistili a v poutech převezli na služebnu. Dechová zkouška byla dle předpokladu pozitivní s hodnotou 2,83 promile alkoholu v dechu. Vzhledem ke stavu, v jakém se žena nacházela, lékař rozhodl o jejím převozu na záchytku do Olomouce, kam byla vzápětí eskortována,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Událost se řeší jako přestupek proti veřejnému pořádku. 

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky alkoholismus, Přerov, obchod, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.