čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Zloději opět úřadují v kolárnách domů. Jedno jim ale nestačí, berou je po třech

V prvním případě se zloděj vloupal do společné kolárny v domě na Foersterově ulici. V případě druhém se stalo to stejné, ale tentokrát na ulici Spojenců.

V rozmezí od 12. října do 16. října se do společné kolárny v domě na ulici Foersterova vloupal zatím neznámý pachatel. Ten nejdříve poškodil dveře, aby se na místo dostal a nakonec ukradnul tři pánská kola. Jednalo se o kolo značku SCUD 29", dále Superior XC 870 a kolo nezjištěné značky, skládané. Škoda, která vznikla majitelům kol byla vyčíslena na 16 300 korun a na poškození 500 korun. „Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dva roky, dodala policejní mluvčí Irena Urbánková.

Stejný trestný čin se stal v době ze 16. října na 17. října, kdy se také neznámý pachatel vloupal do kolárny domu na tř. Spojenců. Nejdříve se zkoušel dostat do garáže u které poškodil dveře, ale nakonec se mu to nepovedlo, a tak se vloupal do kolárny. I odtud si zloděj vzal tři jízdní kola - značky Vautron, opatřené dětskou sedačkou, Ghost a Riverside. Celková škoda na odcizení i poškození je odhadována na osmadvacet tisíc korun.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krádež, kolo, policie, kolárna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.