pátek 29. března 2024 Taťána

Policie pátrá po zloději, který okradl ženu o tašku s doklady a penězi. Na místě byl s komplicem

V pondělí ráno oznámila jednapadesátiletá žena policistům, že byla okradena v ulici Kratochvílova v Přerově. Policie hledá svědky krádeže, kteří by mohli poskytnout informace.

Žena zhruba kolem půl osmé ráno šla kolem Přerovanky v blízkosti parkoviště a kašny, když v tom jí neznámý pachatel, za přítomnosti dalšího muže, vytrhl z ruky igelitovou tašku žluté barvy. V tašce měla peněženku s osobními doklady a finanční hotovostí 8 tisíc korun.

K popisu podezřelých uvedla, že se jednalo o muže ve věku asi 25 let, snědší pleti, štíhlé přibližně 175 cm vysoké postavy. Ten, který ženu okradl, měl tmavé delší vlasy asi po ramena a na sobě měl rifle a oranžovou bundu. Druhý muž, který celé události přihlížel, měl krátké černé vlasy a oblečený byl do riflí a černé bundy. 

V případě, že se na místě incidentu nebo v jeho blízkosti nacházeli svědci, kteří by mohli poskytnout informace ke dvěma mladíkům utíkajícím z místa krádeže směrem k ulici Komenského i s odcizenými věcmi, aby nás kontaktovali na lince 158 nebo 974 778 651, případně se osobně dostavili na obvodní oddělení Přerov 1. Událost šetříme pro trestný čin krádež, řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Štítky krádež, Přerov, peníze, peněženka, pátrání

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.