sobota 20. dubna 2024 Marcela

VÍKEND PODLE DRBNY: Zajděte na FuckUp Night, do divadla na Beatles nebo si zabruslete

Tento víkend můžete zajít s dětmi na Dýňování na Poděbradech a nebo je vzít na Uspávání broučků. A co takhle navštívit baletní představení Beatles nebo FuckUp Night? Pokud máte chuť si zasportovat, tak vytáhněte brusle a zamiřte na zimní stadion.

Pátek

FuckUp Night odstartuje v 19 hodin. Na pódiu olomouckého kina Metropol se vám představí pět osobností, které vám poví o svých neúspěších. I neúspěch totiž k životu patří a ne vždy jde vše podle plánu. Vstupenky můžete zakoupit online nebo osobně v kině Metropol či ve Vault 42 na ulici Koželužská 31. Bližší informace k akci najdete ZDE.



V Moravském divadle v Olomouci si dnes můžete vychutnat kulturní zážitek v podobě premiéry baletního představení s názvem The Beatles Celebration. Brouci tu na vás budou čekat v 19 hodin. The Beatles jsou dodnes nejznámější skupinou na světě. Jejich vliv na hudební historii byl nezměrný. Více informací včetně termínů dalších vystoupení najdete ZDE.

Sobota

Pokud si chcete zasportovat, tak od 8:30 na zimním stadionu proběhne jedno z mnoha bruslení pro veřejnost. Aktuální rozpis najdete ZDE. Vstupné je 40 korun na osobu.

Na Poděbradech proběhne akce s názvem Dýňování. Přijít můžete mezi 10:00 - 17:00. Můžete si tu vydlabat dýni a tu si stačí objednat na tel. 734 384 635, napsat zprávu na Facebook olomouckých Poděbrad, nebo na mail jiri.holub@be-life.cz. A dýně spolu s pomůckami už na Vás bude čekat. Pro hladovce připraví poctivý guláš a dýňovou polévku.

Výlov rybníka v Hlušovicích proběhne v sobotu od devíti hodin ráno. Vylovené ryby si zde budete moci zakoupit a když vám bude zima nebo vás přepadne hlad, tak i na to tu budou připraveni. Čekají vás dobroty z udírny i nápoje, které vás zahřejí.

Neděle

Lampiónový průvod aneb uspávání broučků tak této akce se můžete s dětmi zúčastnit v neděli o půl páté odpoledne v Hlušovicích. Sraz je u rybníku. S sebou si nezapomeňte vzít namalovaného broučka, lodičku z přírodního materiálu a lampión. Děti se zahřejí čajem, dospělí grogem a společně si můžete pochutnat na koláčích. Výtěžek z prodeje bude věnován nadaci Jitro.

Autoři | Foto mdol.cz, pixabay.com, Facebook Co v Hlušovicích?

Štítky víkend, kultura, sport, volný čas, zábava, děti, výlov, divadlo, rybník, průvod

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.