čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Skvělá vína, Petr Bende a osm stovek nadšených hostů. Čtvrtý ročník Slavnosti vína se opět povedl

V NH Collection Olomouc Congress se v pátek 9. listopadu konal již čtvrtý ročník společenské události Slavnost vína, která potvrdila svou prestiž. 27 těch nejlepších moravských vinařů, výtečná gastronomie a skvělý, nejen hudební, doprovodný program na jednom místě. Co víc si přát?

Návštěvníky celým večerem prováděla temperamentní herečka a moderátorka Bára Štěpánová. Kromě ní jsme na pódiu mohli vidět a hlavně slyšet sympatického muzikanta Petra Bendeho. Po boku měl svůj BAND a nechyběla ani Cimbálová muzika Gromba, která program obohatila o lidovou složku. Na parketu jsme se ale také vlnili v rytmu domácích i zahraničních megahitů v podání brněnské kapely Kanci paní Nadlesní. Atmosféru dále rozproudila zpěvačka Olga Lounová a o afterparty se postarali DJs Radia Haná. „Na tuhle akci jsme se moc těšili. S manželkou víno milujeme a tady doslova teče proudem. Do toho to skvělé jídlo a nabitý program. Člověku tu nic nechybí,“ rozplývá se s přímo labužnickým úsměvem a se sklenkou vína v ruce návštěvník Petr.

Foto i video z akce již brzy na www.slavnostvina.cz a Facebooku.

A návštěvníci mohli nejen ochutnávat a vychutnávat, ale také hodnotit – i letos se totiž hlasovalo o nejoblíbenější vinařství Slavnosti vína. A svým hlasem návštěvníci nejvíce podpořili Rodinné vinařství Kadrnka. Ocenění si na pódiu převzal samotný Jindřich Kadrnka, který nás svým charismatem a veselostí přesvědčil, že právě on je tím správným vítězem ankety. Certifikát Nej vinař Slavnosti vína přijal z rukou zakladatele společnosti LEKSYS Tomáše Lekla.

Letošní ročník ovšem nebyl pouze o prezentaci prestižních moravských vinařů, bohatém rautu s regionálními produkty a nabitém doprovodném programu. „Na pomoc dvouletému Lukáškovi z Haňovic, kterému byla diagnostikována akutní lymfoblastická leukémie se vydražila grafika Kristiana Kodeta, a to za krásných osmnáct tisíc korun,” říká ředitel Radia Haná David Foretník. „Děkujeme všem, kdo se dražby zúčastnil a chtěl pomoci tam, kde je potřeba. Zároveň bych chtěl poděkovat všem, kdo přišli. Jsem si jistý, že jste si to s námi užili a už teď můžu slíbit, že tento čtvrtý ročník Slavnosti vína rozhodně nebyl poslední,” doplňuje za spolupořadatele ředitel agentury Forsberg Marek Berger.

Tisková zpráva

Štítky Slavnost vína, víno, akce, Petr Bende, NH Hotel

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.