středa 24. dubna 2024 Jiří

Přihlaste se do soutěže Zlatý erb o nejlepší webové stránky měst a obcí!

Do 21. ročníku soutěže Zlatý erb se můžete přihlásit až do 18. ledna. Jedná se populární soutěž o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst, obcí a regionů.

Hledáte důvod, proč byste se právě vy měli přihlásit do dalšího ročníku soutěže Zlatý erb, která hodnotí nejlepší webové stránky měst a obcí? Třeba proto, že na účastníky čeká kromě šance na prestižní ocenění také příležitost získat cenné rady a zkušenosti od dalších soutěžících.

Dalším motivem k přihlášce do Zlatého erbu může být to, že inspirujete ostatní. Spousta měst a vesnic má například užitečné internetové služby, které lidem usnadňují komunikaci s úřadem, ale jinde o nich neví. Prezentace v soutěži to může změnit,“ vysvětluje hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Zájemci mohou soutěžit ve třech kategoriích. Porota bude hodnotit nejlepší webové stránky zvlášť pro města a vesnice, dále úroveň elektronických služeb a Smart city. Na celostátní úrovni se pak soupeří i o cenu ministryně pro místní rozvoj za nejlépe zpracovanou turistickou prezentaci.

Organizátoři krajského kola Zlatého erbu přijímají přihlášky do 18. ledna 2019. Výsledky regionálních kol oznámí pořadatelé nejpozději v březnu, celostátní finále proběhne 1. dubna v Hradci Králové.

21. ročníku soutěže poskytují záštitu Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Asociace krajů ČR, Svaz měst a obcí ČR a Sdružení místních samospráv ČR. Hlavním organizátorem je spolek Český zavináč.

Tisková zpráva | Foto Pixabay.com

Štítky web, soutěž, Zlatý erb

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.