pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Restaurace Atmosphere v Šantovce mění koncept, bude sloužit jako prostor pro uzavřenou společnost či degustační večery

Od září se olomoucká restaurace Atmosphere s úžasným výhledem na panorama Olomouce uzavřela široké veřejnosti. Lidé však nemusí zoufat, restaurace funguje dál, avšak slouží jako prostor pro pořádání soukromých či firemních akcí, degustační večery a školy vaření.

Ano, je to tak, Atmosphere jsme v září uzavřeli a změnili jsme koncept,” říká manager restaurace Atmospehere a Lobster Family restaurant Daniel Schiner. Hlavně díky Lobster Family restaurantu se toho pro návštěvníky nejvyšší patra Galerie Šantovka tolik nemění. Restaurace totiž nabízí také vysokou gastronomickou úroveň a zároveň poskytuje lidem i jiné vyžití, včetně speciálních akcí či bowlingu.

Restaurace Atmosphere nyní slouží jako prostor pro výjimečné akce, včetně soukromých či firemních akcí. Také se zde budou konat pravidelné degustační večery a školy vaření. „Pokud by tak lidé chtěli mít jedinečné prostory restaurace Atmosphere sami pro sebe, ať nás neváhají kontaktovat,” říká Schiner. Dodává, že soukromá a firemní akce bude vždy připravena podle specifických přání zákazníka. Dokonce je přímo v prostoru možné vytvořit i parket na tanec. Personál je připraven na vánoční firemní večírek i svatbu.

Samostatnou kapitolou jsou pravidelné degustační večery, které se v prostorách Atmosphere odehrávají. Například nejbližší degustační večer je naplánován na 24. listopadu a je zaměřen tematicky na podzim„Bude se podávat šestichodové degustační menu, v kterém nebude chybět křepelka, treska či kanec na šípkové omáčce,” vyjmenovává Daniel Schiner.

Pokud by měl kdokoli, ať už firma či jednotlivec, zájem využít prostory Atmosphere ke své akci, může se obrátit na e-mail schiner@lobster-restaurant.cz nebo na telefonní číslo 604 631 908. Vše také najde na našem Facebooku či webových stránkách.

Autoři

Štítky Atmosphere, restaurace, degustace, rezervace, svatby

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.