středa 24. dubna 2024 Jiří

Centrum sportovní medicíny pořádá Den otevřených dveří. Poradí vám s výživou a zdarma aplikují tejpy

Brány prostějovského centra sportovní a preventivní medicíny AGEL Sport Clinic se ve čtvrtek 29. listopadu otevřou všem zájemcům o sportovní medicínu.

Nechte si zdarma aplikovat tejpy!

Zdravotnické zařízení pořádá Den otevřených dveří, v rámci kterého si budou moci návštěvníci z řad veřejnosti prohlédnout vybavení i prostory centra, poradit se s odborníky na výživu nebo si nechat zdarma aplikovat tejpy. Akce je určena především amatérským a profesionálním sportovcům a lidem, kteří se o problematiku sportovní medicínu zajímají.

Centrum sportovní medicíny pořádá Den otevřených dveří poprvé

Centrum sportovní a preventivní medicíny AGEL Sport Clinic nabízí profesionálním i rekreačním sportovcům komplexní zdravotnický servis zaměřený na sportovní prohlídky, ale i fyzioterapii. Ve čtvrtek 29. listopadu pak názorně předvede komplexnost svých služeb všem, kteří přijdou na Den otevřených dveří.

„Rozhodli jsme se historicky poprvé uspořádat Den otevřených dveří a ukázat naše centrum všem, kteří mají o problematiku sportovní medicíny zájem. Uvítáme sportovce všech výkonností, trenéry i rodiče se sportujícími dětmi. Každý si u nás určitě přijde na své,“ zve MUDr. Nikola Bárková, vedoucí centra sportovní a preventivní medicíny AGEL Sport Clinic s tím, že na příchozí čeká prohlídka prostor, ukázka služeb, konzultace, bezplatné tejpování i zdravé občerstvení. Akce proběhne ve čtvrtek 29. listopadu od 13 do 18 hodin přímo v centru AGEL Sport Clinic, které bylo v rámci Nemocnice Prostějov otevřeno v roce 2013.

Pracoviště pomáhá i sportující mládeži a dětem

Moderní pracoviště své služby poskytuje nejen sportovcům vrcholovým a výkonnostním, ale i rekreačním hobby sportovcům, sportující mládeži a dětem. Díky komplexním informacím a výsledkům vyšetření centrum pomáhá ke zkvalitňování a vyšší efektivitě tréninkového procesu, což je hlavní výhoda oproti ostatním pracovištím, která provádějí podobná vyšetření, ovšem odděleně, bez možnosti komplexního pohledu na pacienta.

Tisková zpráva

Štítky sportovci, nemocnice, Prostějov, den, Sport Clinic, sport

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.