čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

O důvod víc přijít na páteční dobročinný punč! Zastaví se za námi totiž i Olga Lounová

Pokud jsme vás stále nepřesvědčili, že nejlepší volbou pro páteční večer je dobročinný punč u stánku Dobrého místa pro život, kde bude redakce Olomoucké Drbny společně se zástupci Střední průmyslové školy strojnické prodávat pro Středisko rané péče, máme tu další tahák – po koncertu na Horním náměstí nás totiž přijde osobně navštívit Olga Lounová!

Přijdete? Svou účast potvrďte také na oficiální facebookové události akce! 

Olga Lounová koncertuje na Horním náměstí v pátek 30. listopadu a slíbila, že se za námi na stánek Dobrého místa pro život staví. Dá si pár punčů, pobaví se s fanoušky, rozdá pár podpisů ale hlavně přinese ještě více dobré nálady – v tom je nejlepší.

Tento rok bude Olomoucká Drbna společně se zástupci Střední průmyslové školy strojnické prodávat punč pro Středisko rané péče v Olomouci. Středisko rané péče SPRP, pobočka Olomouc, poskytuje odborné služby, podporu a pomoc rodinám, ve kterých se narodilo dítě těžce nemocné, s mentálním, tělesným nebo kombinovaným postižením, včetně dětí s poruchou autistického spektra od 0 – 7 let věku.

Provází rodiny v těžké životní situaci a usilují o to, aby mohly vychovávat dítě v jeho přirozeném domácím prostředí.Celý výtěžek půjde  ve prospěch dětí těžce nemocných nebo s postižením v olomouckém regionu.

Proto vyzýváme všechny, přijďte v pátek ke Stánku dobrého místa pro život a přivoďte si ranní kocovinu pro dobrou věc! 

Autoři | Foto Facebook Olgy Lounové

Štítky punč, Dobré místo pro život, Středisko rané péče, Střední průmyslová škola strojnická

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.