čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Darujte k Vánocům opravdovou pohodu. Wellness hotel Hluboký dvůr nabízí masáže, saunu i romantické večeře

PR článek

Lidé si k Vánocům nejčastěji přejí zdraví, štěstí a pohodu. V podstatě všechny tyto tři věci můžete darovat svým blízkým o letošních Vánocích. Wellness hotel Hluboký dvůr totiž nabízí dárkové poukazy, díky kterým můžete darovat ubytování v hotelu, masáže, pobyt v saunovém světě nebo romantickou večeři.

Dárkový poukaz na míru

Dárkový poukaz na míru je originální dárek, který je jako stvořený přímo pro vaše nejbližší. Záleží totiž zcela na vás, jaký bude obsah dárkového poukazu. Miluje vaše polovička romantické večeře? Darujte jí poukázku na pobyt v hotelu a večeři. Rádi si s partou kamarádů užijete pohodový večer v sauně? Kupte jim k Vánocům poukázku na vstup do saunového světa.



Kromě obsahu dárkového balení poukazu si můžete zvolit i znění věnování pro obdarovaného. Dárkový poukaz vám ve Wellness hotelu Hluboký dvůr vytvoří a odešlou.

Nabídka služeb, které můžete darovat prostřednictvím poukazu, se stále rozšiřuje. Aktuálně můžete pod stromeček darovat ubytování ve Wellness hotelu Hluboký dvůr se snídaní či polopenzí, vstupy do okouzlujícího saunového světa, masáže a procedury ve wellness centru, romantickou večeři v restauraci Hluboký dvůr anebo můžete věnovat některý z pobytových wellness balíčků.

Dárkový poukaz na připravené wellness pobyty

Dárkové poukazy na připravené wellness pobyty jsou jednou z nejoblíbenějších možností, jak své nejbližší překvapit a udělat jim na Štědrý večer skutečnou radost. Nemusíte se bát, že by na tomto dárkovém poukazu byla napsána jeho cena. Jako správný dárek bude poukaz pochopitelně bez cenovky a bude na něm napsán jen název pobytu a jeho náplň, aby obdarovaní věděli, na jaké procedury se mohou těšit.

Dárkový poukaz na procedury v určité hodnotě

Pod stromečkem vaše blízké potěší i další typ poukazu, který nabízí Wellness hotel Hluboký dvůr. Jde o klasický poukaz s předem danou finanční hodnotou. Velkou výhodou tohoto poukazu je fakt, že si obdarovaný může za danou částku užít rozmary podle svého uvážení. Bude totiž jen na obdarovaném, jak s částkou ve Wellness hotelu Hluboký dvůr naloží a kterými procedurami se nechá hýčkat.

Jak poukaz získat?

Je to velice snadné. Nemusíte nikam jezdit, dárek můžete pořídit z pohodlí domova. Na stránkách Wellness hotelu Hluboký dvůr stačí vyplnit formulář, kde uvedete kontaktní údaje a další informace k dárku a vyberete typ poukazu, který chcete věnovat. Po přepsání potvrzovacího kódu se váš požadavek přepošle na hotelovou recepci a do osmačtyřiceti hodin vám na mail přijdou údaje o zaplacení. Jakmile hotel obdrží vaši platbu, bude vám poukaz zaslán na vaši adresu.

Pak už vás čekají jen příjemné chvíle u stromečku a obdarovaný se může těšit na špičkovou péči ve Wellness hotelu Hluboký Dvůr, kde dárkový poukaz využije. Obdarovaný si samozřejmě může platnost poukazu prodloužit, a to minimálně jeden měsíc před ukončením platnosti.

Víc informací se dozvíte a dárkové poukazy objednáte zde.

Štítky poukazy, sauna, ubytování, dárek, Vánoce, Wellness hotel Hluboký Dvůr

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.