úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Rádio Haná se drží na špičce poslechovosti mezi regionálními rádii v Olomouckém kraji

„Velké díky posíláme těm všem, kteří ladí Radio Haná. Těší nás, že se jim líbí mix songů, pořady a aktuální zprávy, které pro ně každý rádi připravujeme. Jejich přízeň je jasným ukazatelem, že děláme svou práci správně,” děkuje posluchačům za poslech ředitel Radia Haná David Foretník.

Pokračující úspěch Radia Haná dokládají nové výsledky měření poslechovosti od agentury STEM/MARK-MEDIAN za období 1. 4. 2018 - 30. 9. 2018, ve kterém se stanice opět skvěle umístila. Je tak již více než 10 let  stále nejposlouchanější regionální stanicí v Olomouckém kraji.

Program s hudbou 80. a 90. let a hitů nového millenia a k tomu užitečné a zábavné pořady a aktuální zprávy získávají Radiu Haná nové posluchače. I díky tomu v současnosti zaujímá v poslechovosti bronzovou příčku v hitparádě regionálních rádií napříč celou republikou. Dohromady si Radio Haná naladí 134.000 posluchačů týdně.

Radio Haná si svých posluchačů váží a dělá vždy víc než samotné vysílání. Například moderátoři pravidelně při tzv. rádiových hlídkách osobně přijíždějí za posluchači do měst a obcí v regionu a přináší jim dárečky a programové novinky. I tím si Radio Haná udržuje své příznivce a okouzluje nové. Není divu, že se pravidelně drží na špičce poslechovosti mezi regionálními rádi a zvládá konkurovat ve svém regionu i celoplošným stanicím.

Tisková zpráva

Štítky rádio Haná, poslechovost, region, rádia

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.