sobota 20. dubna 2024 Marcela

Dny dobrovolnictví Olomouckého kraje odstartují ve čtvrtek. Čeká vás bohatý kulturní program, třeba koncert Marka Ztraceného

Olomoucký kraj ve spolupráci s Maltézskou pomocí pořádá při příležitosti Mezinárodního dne dobrovolnictví, který se ve světě slaví 5. prosince, osvětovou akci na podporu dobrovolnických aktivit.

Akce se uskuteční v Olomouci ve čtvrtek 6. 12. a v Přerově v sobotu 15. 12. v rámci vánočních trhů. Během odpoledne budou představeny a prezentovány dobrovolnické projekty a aktivity, a to společně s bohatým kulturním programem. V Olomouci startuje program na Horním náměstí od 13:00 a vystoupí zde například hudební sbor Dětského domova Olomouc, od 18:00 se pak mohou zájemci těšit na koncert Marka Ztraceného. 
 
 V Přerově se mohou účastníci 15. 12. těšit na následující program:

15:00 představení dobrovolnických programů
16:00 Michal David revival
17:00 Olympic revival
18:00 Lucie revival

Během akcí bude možné také finančně podpořit rozvoj dobrovolnické služby Maltézské pomoci v Olomouckém kraji. 
 

Olomoucký kraj podporuje dobrovolnictví jako důležitou součást života občanské společnosti. Každoročně také oceňuje aktivitu dobrovolníků prostřednictvím Ceny Křesadlo , která se bude letos udělovat již poosmé. Maltézská pomoc je významnou neziskovou organizací, která se na poli rozvoje  a koordinace dobrovolnických služeb dlouhodobě pohybuje a v Olomouckém kraji působí pět jejích center.

Tisková zpráva | Foto Pixabay.com

Štítky dobrovolnictví, Maltézská pomoc, Křesadlo

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.