čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nebaví vás vybírat dárky? Vyřešte to dárkovou poukázkou do Šantovky nebo předplatným do divadla

PR článek

Předvánoční shon má rád jen málokdo. Navíc, někdy se stane, že se do dárku pro svého rodinného příslušníka či přítele se prostě a jednoduše netrefíte. Poté vás čeká tedy ještě jedno kolo reklamování nepadnoucích kalhot či nevkusného kusu nábytku. Naštěstí, Galerie Šantovka nabízí řešení v podobě poukazů či předplatného do Divadla na Šantovce. Těmito dárky se se totiž nedá téměř nic pokazit.

Seznam prodejen, ve kterých můžete poukázky uplatnit, najdete na této webové stránce.

Dárky pro své blízké můžete lehce vyřešit zakoupením poukazů v hodnotě 500, 1 000 a 2 000 korun v informačním stánku v přízemi Galerie Šantovka. Poukaz, který platí v drtivé většině prodejen a obchodech v Šantovce, navíc dostanete úhledně vložen do stylové obálky, takže si nemusíte lámat hlavu s následným balením dárku – prostě předáte obálku a je to.

Obchody, které poukázku akceptují, jsou označeny samolepkou "tento obchod přijímá dárkové poukázky". Dobrou zprávou je, že lze platit i více poukázkami najednou, takže pokud byl někdo opravdu hodný, může poukázkami v Šantovce zaplatit i například televizi. Poukázku navíc nemusíte utratit hned, má platnost jeden rok od jejich zakoupení.

Druhou, neméně elegantní možností, kterou nic nepokazíte, je zakoupení předplatného do Divadla na Šantovce. Při pohledu na plánovaná představení v roce 2019 nemusíte mít obavy, že by se dárek nelíbil. Předplatné je rozděleno již tradičně do dvou skupin, A a B.

Více o předplatném se dozvíte na oficiálních stránkách Divadla na Šantovce.

Ve skupině A na Vás čekají čtyři inscenace s absolutní žánrovou vyvážeností. Bláznivá komedie PADESÁTKA od režiséra Vojty Kotka, kterou jste mohli vidět i v kině. Děj zasazený do horského prostředí s velmi vtipnými dialogy Petra Kolečka a skvělými hereckými výkony Jakuba Prachaře, Marka Taclíka a Ondřeje Pavelky. Jako další v řadě následuje nejnovější inscenace ŠŤASTNÝ VYVOLENÝ od Divadla Verze. Tuto konverzační komedii, i když s hlubokým tématem, odehraje Linda Rybová, Igor Chmela, David Matásek a další skvělý herci z tohoto stále více vzrůstajícího pražského divadla. Trochu experimentu ochutnáte s KLEOPATROU z La Fabriky. Starověký příběh, tak jak ho znáte, opepřený výjimečnou scénografií a kostýmy a také písněmi Michala Malátného, který si s Jitkou Čvančarovou zahraje v hlavní roli. Posledním titulem z předplatného je černohumorný thriller MINDGAME – LÍBEZNÉ VYHLÍDKY v hlavní roli s Miroslavem Etzlerem. Zasazení thrilleru v předplatném je výjimečná událost a věřte, že nebudete litovat. U inscenace Mindgame se pobavíte, ale bude Vás u toho mrazit v zádech. Určitě se bude jednat o nejnapínavější představení, které se kdy v Divadle na Šantovce hrálo.

Ve skupině B se můžou lidé těšit na představení z Divadla Palace, které je v nabídce v Divadle na Šantovce již jistou stálicí. Proto se ani nové předplatné nemohlo obejít bez jejich nejnovější inscenace PLNOU PAROU. Brilantní komedie plná záměn a zvratů s Lenkou Vlasákovou, Janem Dolanským a Miroslavem Etzlerem. Další inscenace není sice novinkou, ale jedná se o jednu z nejoblíbenějších komedií Studia Ypsilon, které se do divadla po letech vrací. Téměř absolutní nutností pro divadelní nadšence, kterou musí vidět, jsou VRATKÁ PRKNA, jelikož diváky hra zavede přímo do zákulisí. Citlivý text a režie Arnošta Goldflama a v hlavní roli Jiří Lábus a Jaroslava Kretschmerová, dělá z této inscenace opravdu výjimečnou událost. Poslední inscenací je černohumorná, ale i soucitná hra ARTHUR & CLAIRE, pojednávající o znovuprobuzení chutě do života s Martinem Dejdarem a Petrou Horváthovou.

Autoři

Štítky poukazy, Šantovka, divadlo na Šantovce

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.