čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

U Společnosti pro ranou péči jsou k dispozici poslední kusy charitativního kalendáře

Už jen pár dobročinných kalendářů čeká na své majitele v sídle Společnosti pro ranou péči v Olomouci. Informovala o tom zástupkyně Společnosti pro ranou péči Jarmila Juřičková.

„Poslední kousky charitativních kalendářů našich velkých dětských hrdinů a herců Divadla Tramtarie jsou k dispozici. Kdo by ještě kalendář chtěl, ať neváhá," řekla redakci Juřičková. Velikost A4 lze zakoupit za 150 korun, A3 za 250 korun.

První charitativní kalendář vydalo Divadlo Tramtarie v roce 2016, výtěžek šel na podporu psího útulku v Olomouci. Letos Tramtarie podporuje další organizaci, která pomáhá, a to Společnost pro ranou péči. Ta poskytuje odborné služby, podporu a pomoc rodinám, ve kterých se narodilo dítě s postižením v Olomouckém kraji.

Kalendář obsahuje fotografie herců a dětí, které trpí některým z handicapů. Inspirací pro vznik kalendáře byly pohádky Divadla Tramtarie, objeví se v něm Václav Stojan jako Pračlovíček nebo Vít Pištěcký jako kouzelník z pohádky O popleteném kouzelníkovi. Dětské tváře rozesmívá také Jana Posníková, Tereza Toth Čápová a Dominika Hrazdílková. Nechybí ani Miroslav Černý, Marek Zahradníček nebo Rikki Beran s loutkami z pohádek Princ Bajaja a Hugo z hor. 

Autoři | Foto Divadlo Tramtarie

Štítky Divadlo Tramtarie, Společnost pro ranou péči, kalendáře

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.