čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

VÍKEND PODLE DRBNY: Zúčastněte se maškarních závodů, seznamte se s prací záchranných složek nebo vyzkoušejte virtuální realitu

Akce, zábava a dobrodružství čekají na malé a velké tento víkend. Podívejte se, co se na tento víkend chystá a jaké jsou možnosti na strávení volného času.

PÁTEK

Zakončete s dětmi první pololetí v Amazonii. V pátek mezi 15:00 - 18:00 přijďte do Amazonie, která se nachází v nákupním centru Olomouc City. Na děti tu čeká výroba masek, soutěže, taneční párty a možnost vyfotit se na památku s maskotem Tukanem.

SOBOTA

Hrdinové Regionu 2019 je název akce, která se bude konat již potřetí. V Šantovce od 13:00 se sejdou všechny záchranné složky, které přichystaly bohatý program. Ten rozhodně zaujme malé i velké. Hasiči, policisté a zdravotníci veřejnost seznámí se svou prací pomocí různých ukázek. Samozřejmostí je i venkovní prezentace. 

PSALI JSME: VIDEO: Šantovku již potřetí zaplní Hrdinové regionu. Zde je kompletní program

Tradiční karnevalové závody pro děti i dospělé se budou konat v sobotu Park sportu - Resort Hrubá Voda. Akce bude probíhat od 9:00 do 16:00. Je jen na vás v jaké masce se zúčastníte. Proběhne i soutěž o nejlepší masky a čekají na vás věcné ceny, profesionální časomíra, připravená trať a super hudba. Tento rok pomůže tento závod Nadaci Malý Noe, a to dobrovolným vstupným. To pak poputuje na pomoc nemocným dětem.


 

Virtuální realitu si můžete zdarma vyzkoušet v OC HANÁ, a to v sobotu od 10:00 do 19:00. Uniknete z reality všedního dne a zjistíte, že v té virtuální je možné cokoliv. Co třeba cesta kolem světa nebo skok z osmdesátého patra mrakodrapu bez rizika? Možností je spousta a akce, která je zdarma potrvá do 8. února. V pracovním týdnu si virtuální realitu můžete vyzkoušet v době od 15:00 do 19:00 hodin naproti pokladen Tesca.

NEDĚLE

Pokud vás čeká svatba a nevíte si rady s přípravami nebo jen chcete získat přehled, pak zajděte na Svatební den. Ten se koná v neděli v DOMĚ U PARKU v ulici Palackého 21 v Olomouci. Vstup na akci je zdarma.

Těšit se můžete na:
- ochutnávku cateringu a cukrářů
- ukázky svatební výzdoby
- přehlídku svatebních šatů
- ukázky svatebního tance
- live hair show
- světelnou show
- snubní prsteny a oznámení

Autoři | Foto amazoniecity.cz, Facebook: Hrdinové regionu, Sladký MÉĎA, Sherpa Ski and Board School, pixabay.com

Štítky víkend, kultura, děti, zábava, divadlo, kino, sport, vzdělání

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.