pátek 26. dubna 2024 Oto

Podívejte se na výběr nejlepších plesů v Olomouci a okolí. Na některých vystoupí i známé hvězdy

Podívejte se jaká je nabídka plesů v Olomouckém kraji. Na některých dokonce vystoupí i takové hvězdy jako je Lou Bega, Ilona Csáková, Rey Koranteng a Olga Lounová.

Začalo to Omega Olomouckým plesem před několika lety a jeho úspěch byl natolik motivující, že jsme museli tu nejlepší zábavu donést i do dalších měst v Olomouckém kraji. A je to skvělý nápad, protože lidé se u nás bavit chtějí,​” usmívá se výkonný ředitel Forsberg Agency Marek Berger. Letos Radio Haná a Forsberg připravují čtyři plesy.

Zatančit si, bavit se a užívat si můžete letos na Šumperském plese 8. února, Uničovském plese 9. února, tradičním Omega Olomouckém plese 15.února,a pozor nově na Prostějovském plese 2. března. Všechny tyto akce jsou zárukou skvělé zábavy, na kterou budete rádi vzpomínat díky barvitým zážitkům a hvězdám plesového programu. Plesy pořádané Radiem Haná a Forsberg Agency jsou tradičně velmi vyhledávanými akcemi, a tak si rozhodně nezapomeňte včas zajistit lístky. 

Nejen plesy ale vůbec všechny akce od Radia Haná a agentury Forsberg si lidé každoročně užívají díky velmi sympatickým programům, které jsou plné kvalitní hudby a zábavy, nápaditých představení a setkání s českými i zahraničními celebritami. A letos máme pro vás opět to nejlepší,​” láká ředitel Radia Haná David Foretník.

Jen namátkou z pestrého programu: Šumperský ples bude moderovat star televizního zpravodajství Rey Koranteng. Na Uničovském plese zazáří stálice naší pop music Ilona Csáková. Prostějovský ples roztančí a pobaví zpěvačka a písničkářka Olga Lounová. A vlajkovou loď plesové produkce Radia Haná a Forsberg Agency rozhýbe latinskoamerickými rytmy jedinečný Lou Bega známý po celém světě svým Mambem no. 5. Tak neváhejte...

Další úžasnou akcí bude Ples Přírodovědecké fakulty UP, který se uskuteční v sobotu 16. února od 19:00 v Clarion Congress Hotel Olomouc. Slavnostním večerem vás provede moderátor Jan Smetana, který je známý jako sportovní komentátor a reportér České televize. O hudební doprovod se postarají kapely Jamr's a tradičně kapela ExStres. Na všechny, kteří příjdou, čeká bohatá tombola. Šatna, občerstvení a přístup do prostor budou zajištěny od 18:30. Více informací najdete zde.

Skautský ples se bude konat ve Společenském domě ve Velkém Týnci, a to v sobotu 2. února od 20:00. Čeká tu na vás zábava, skvělé drinky a vkusná tombola. K poslechu zahraje kapela Fantajm. Vstupné na akci je 50 korun.

Proleťte se kolem světa za jediný večer. Ples mezi květy aneb kolem světa - Amerika startuje v sobotu 9. února od 19:30 v pavilonu A. Těšit se můžete na předtančení letušek z Tanečního studia Tomáše Komendy, pyroshow Dana Nekonečného, akrobatická show Slackshow Highline světového rekordmana Danny Menšík. K tanci a poslechu zahraje kapela Big Band Felixe Slováčka. Vstupenky zakoupíte v IC na Horním náměstí.

Šermířský ples se uskuteční 9.února od 19:00 Dům Armády Olomouc (1. Máje, Olomouc). Těšit se můžete na světelnou show Blackout Paradox, tématické soutěže o ceny a o hudbu se postará Happy to meet, Strigoń a Vintage Wine. Vstupné je 250 korun v předprodeji, který probíhá přes aplikaci na tomto webu. Dobové zaměření plesu není striktně určeno. Vítáni jsou lidé v kostýmech RS, gotiky, renesance,baroka...Není tedy žádoucí výrazné fantasy, sci-fi, steamp-punkové ani moderní odění.
 

Reprezentační ples Univerzity Palackého vás zabaví 23. února od 19:30 v NH Collection Olomouc Congress. K tanci vám zahrají Ondřej Havelka & jeho Melody Makers a Hitfakers. Více informací o předprodeji vstupenek apod. najdete zde.

Do úžasných padesátých let vám vrátí zpět v čase Retro ples. Ten se chystá na 22. února v Divadelním sále Centra pohybu v Olomouci. Hudba bude laděná do stylu 50. let a čeká na vás tombola, akční drinky a dobová atmosféra. V té době se kladl důraz na ženské křivky a letěly šaty či blůzky obepínané, se zúženým pasem. Puntíky, proužky, kostky, pastelové barvy - vytáhněte ze skříně stylový outfit a doražte v něm na tento dobový ples. Pokud nic takového ve svém šatníku nemáte, zkuste se zeptat maminky nebo babičky.


Na Rockový ples můžete zajít 23. února od 18:00 na Výstaviště Flora. Vystoupí zde kapely Katoda Olomouc, Oskar Petr & Marsyas Band a Iron Maiden Tribute. O půnoci vás čeká tombola a po ní ještě vystoupí Rene Lacko Led Zeppelin.

Reprezentačním plesem Olomouckého kraje vás provede Iva Kubelková. Konat se bude 15. března od 19:00 v NH Collection Olomouc Congress. V průběhu večera vystoupí Miro Žbirka, Marta Jandová, Iva Kubelková, Anna Polívková a Michal Kurtiš, BOOM!BAND! a další. Součástí plesu je raut, připravený týmem hotelu NH Collection Olomouc Congress pod vedením šéfkuchaře Petra Zučka. Vstupenku za 800 korun si můžete zakoupit v předprodeji v Informačním centru, které najdete v podloubí radnice.

Navštivte 16. února v 19:30 Dům armády Olomouc, proběhne tam I. Ples válečných veteránů v Olomouci. Na akci vystoupí iluzionista Radek Bakalář, tanečníci street dance z Lola´s Dance a navíc část výtěžku z plesu bude použita na charitativní účely. Cena vstupenky je 250 korun a v ceně je zahrnuto i občerstvení. Navíc je vstupenka slosovatelná o hodnotné ceny v tombole. Neváhejte a přijďte se pobavit, setkat s kamarády veterány, ale taky podpořit rodiny těch, kteří neměli to štěstí se vrátit. Vstupenky zakoupíte u Pavla Udvorka, tel.: 607 609 949, e-mail: olomouc2@csol.cz 

The Ples v maskách nabídne skvělý hudební program, perfektní gastronomii i bohatý doprovodný program. Zajít na něj můžete v sobotu 2. února v 19:00 do RCO. The Ples navazuje na karnevalové slavnosti inspirované Benátkami. Je tedy žádoucí, aby návštěvníci přišli v masce. K tanci a poslechu zahraje velký jazzový a swingový Big Band Gustava Broma, smíšený komorní sbor Univerzity Palackého Ateneo a mladá úspěšná pop-rocková kapela Iconito ze Slovenska. V průběhu večera také proběhne speciální losování o hodnotné ceny. Vstupenky zakoupíte zde.

Autoři | Foto pixabay.com, Facebook: Olomoucký ples, Junák - český skaut, středisko Ladislava Ruska, Non Sancti - šermířský spolek Olomouc, Výstaviště Flora Olomouc a.s., Univerzita Palackého, Centrum pohybu Olomouc, Bounty Rock Cafe a Iron Maidnem, ples-ok.cz, Českosl

Štítky ples, kultura, tanec, hudba, akce, zábava, tombola

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.