pátek 29. března 2024 Taťána

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Olomoucká Drbna a Vaulteři darují krev. Přidejte se k nám na Valentýnský odběr

PR článek

Na 14. února připadá den svatého Valentýna a právě na tento den připravilo Transfuzní oddělení Fakultní nemocnice Olomouc speciální akci, ke které se připojí redakce Olomoucké Drbny a členové olomouckého coworkingového centra Vault 42.

OFICIÁLNÍ STRÁNKA UDÁLOSTI: Olomoucká Drbna a Vaulteři darují krev

„Ať jste zamilovaní, nebo ne, ať se vám svátek svatého Valentýna líbí, nebo ne, vezměte manžela nebo manželku, partnera nebo partnerku, kamaráda nebo kamarádku a přijďte darovat krev společně s Olomouckou Drbnou,“ láká referentka náboru dárců Lucie Vybíralová. „Podmínkou je růžové triko, ponožky nebo aspoň trenýrky,“ dodává Lucie s úsměvem.

Jelikož jde o den svatého Valentýna, budou moci dárci v tento den vyhrát romantické ceny. „Pro nejvíc růžový pár máme připravené partnerské focení u Davida Prošvice a zároveň líčení pro partnerku ve Studiu Felicity. Další čtyři dárci, kteří se toho nebudou bát a dorazí v růžové, dostanou dort od Ollies,“ láká dárce Lucie Vybíralová.

Informace pro dárce

Pokud jste ještě nikdy nedarovali krev a chtěli byste začít právě s námi, přijďte 14. února mezi půl sedmou a dvanáctou na Transfuzní oddělení Fakultní nemocnice Olomouc. Nemusíte se objednávat. Všechny informace pro dárce najdete zde. Pokud už jste zkušení dárci krve, objednejte se na svůj odběr elektronickou cestou.

Hoďte na sebe cokoliv růžového a 14. února dopoledne se potkáme na Transfuzním oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.

Foto Facebook 470 ml

Štítky krev, darování krve, odběr krve, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.