čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

VIDEO: Studenti rekreologie vymysleli originální vesmírnou videopozvánku na jejich ples

Ve velké nabídce letošních plesů v Olomouci a okolí je jen velmi těžké si vybrat. Vodítkem, na jaký se vydat, může být třeba i originální pozvánka studentů třetího ročníku oboru rekreologie na Fakultě tělesné kultury Univerzity Palackého, kteří přišli s vesmírným námětem a i ples nese název Mise Mimozem.

„Nápad vznikl spojením skvělé party lidí s kreativním duchem," sdělila redakci za organizátory plesu Rekreologie Alexandra, jinak také pro účely správy oficiální události plesu „Operátor Palubního Můstku". Studenti totiž letošní propagaci plesu vzali opravdu zodpovědně, na události se tak objevují příspěvky například od „Odborníka mimozemských komunikací" či „Vedoucího biologického výzkumu".

„Na samotné myšlence pracovalo pět lidí a na místě natáčení prvního videa bylo kolem dvaceti lidí, z nich například pět “vědců”, pět “vojáků”, “vyšetřovatel”, opravdová reportérka z TV Nova, Vanda Rajnochová," řekla Alexandra.

Dále studenti zorganizovali natáčení denních vlogů z kosmologického centra, kde posádka staví vesmírnou loď. Na vlogy se můžete podívat také na facebookové události.

Samotné video mělo na sociálních sítích obrovský zásah a několik lidí se nechalo i nachytat. Točilo se v poli na Neředíně a ve videu vystupuje hned několik postav. Vše se točí kolem záhadného pádu mimozemského předmětu na Zemi, se kterým přišli do kontaktu studenti z olomoucké univerzity.

Rekreflám je tradiční ples každoročně pořádaný studenty Rekreologie Univerzity Palackého. Programem jsou vystoupení všech ročníků, soutěže, hudba, tanec.

Letošní ročník s názvem MISE: MIMOZEM všechny účastníky přesune z kosmické základny VÝSTAVIŠTĚ FLÓRA OLOMOUC kosmickou lodí do vesmíru prozkoumávat jiné životní formy ve vesmíru.

Autoři

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.