středa 24. dubna 2024 Jiří

První ročník Prostějovského plesu je tady, hvězdou večera bude Olga Lounová

Je to neuvěřitelné! Ale je to tak. Letos se poprvé v sérii nejoblíbenějších plesů v Olomouckém kraji, které pořádá Radio Haná a agentura Forsberg, objeví Prostějovský ples. A tak neváhejte a sáhněte po posledních dostupných vstupenkách.

„ Na našich plesech návštěvníky vyloženě hýčkáme. Pojďte na Prostějovský ples 2. března do Společenského domu a užijete si hvězdný program, skvělou hudbu, lahodné dobroty, skvělou zábavu - to vše v úchvatném originálním black & white aranžmá,” láká na akci ředitel agentury Forsberg Marek Berger.

Luxusní, vymazlený ples, to je přesně to, co potřebujete. Místo, které vás okouzlí elegancí, profi osvětlením a vyladěným prostředím. Místo, které vám dodá sílu do žil a parádní zážitky.

Během celého plesu vám bude hrát skvělá kapela Kolorez, která nabíjí energií a s nápaditostí hraje osvědčené domácí a zahraniční hity. A jako hvězdu večera vám přineseme suverénní rallye závodnici, okouzlující zpěvačku a písničkářku Olgu Lounovou.

Těšíme se na vás na 1. Prostějovském plese v produkci nejposlouchanějšího regionálního rádia v Olomouckém kraji Radia Haná a oblíbené produkční agentury Forsberg.

Několik posledních vstupenek z a 350 Kč je ještě k dispozici ve Společenském domu v Prostějově, tak s jejich koupí neváhejte a přijďte si společně s námi užít tuto jedinečnou událost.

Tisková zpráva

Štítky prostějovský ples, ples, kultura

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.